Winkel

Bedrijfsevenement Inrichting & Decoratie

Catering & decoratie voor uw bedrijfsevenement

De inrichting van de feestruimte van uw bedrijfsevenement vindt geheel volgens uw wensen plaats. Zo creëren wij het door u gewenste aantal zit- en staanplaatsen door middel van onze eigen comfortabele meubels. Wij adviseren u graag persoonlijk over de diverse mogelijkheden met betrekking tot de aankleding van uw bedrijfsevenement. Neemt u daarom eens vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen met u de ideale inrichting kunnen ontwerpen. La Casserole Party Service: voor een feestelijke inrichting van uw bedrijfsevenement!

Lounge inrichting op uw bedrijfsevenement

La Casserole Party Service biedt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid uw locatie in lounge-stijl aan te kleden. Het begrip Het begrip lounge is momenteel erg populair, vooral bij de jongere doelgroep. In een lounge-inrichting wordt veel gebruik gemaakt van uiterst comfortabele banken en zitjes. Heerlijk even uitrusten tussen het feesten door. La Casserole Party Service: voor een onvergetelijk lounge-feest!

Decoratie en Party Verhuur

De mogelijkheden met betrekking tot de feestaankleding van uw bedrijfsevenement zijn onbegrensd. La Casserole Party Service heeft de beschikking over zeer uiteenlopende stijlen feestaankleding. In samenspraak met u decoreren wij de ontvangstruimte in elke gewenste ambiance. Want de decoratie is van groot belang bij het creëren van de juiste sfeer. Ter vervolmaking van de feestaankleding arrangeren wij ook passende plant- en bloemdecoraties, bijvoorbeeld modern, eigentijds of klassiek. Afbeeldingen van ingerichte feestruimtes vindt u hieronder in de fotogalerie. Voor meer informatie over de partyverhuur, inrichting en decoratie van uw bedrijfsevenement kunt u altijd contact met ons opnemen.

Personeelsfeesten/themafeesten voor uw bedrijfsevenement

Het cateringbedrijf La Casserole biedt niet alleen de inrichting van uw bedrijfsevenement maar ook een totaal pakket aan van verzorging en entertainment. Bijvoorbeeld een themafeestdiner en verder allerlei complete feesten. Ook diverse actieve personeelsfeesten of een actief bedrijfsuitje. La Casserole zorgt ervoor dat alles voor u word geregeld zodat u zonder zorgen een feest kunt geven.

Informatie aanvragen