Winkel

Meubilair huren voor op jouw catering

Sinds kort heeft La Casserole geïnvesteerd in een nieuw, trendy horeca meubilair lijn voor de catering en verhuur. Ons assortiment omvat bartafels, dinertafels, barkrukken en dinerstoelen, te huur in diverse soorten, maten en kleuren. Alle combinaties zijn met elkaar te combineren. Laat ons weten wat uw wensen zijn en La Casserole regelt het voor u.

Hoge tafels

Voor de statafels bieden wij twee verschillende soorten tafels aan voor uw catering: de ronde en rechthoekige statafel.
Het bovenblad van de tafels zijn van eikenhout gemaakt en zijn voorzien van zwarte poedercoating stalen poten.
Van de ronde statafels zijn 8 stuks beschikbaar, allemaal met een breedte van 120 cm en een hoogte van 110 cm. Deze tafels worden geleverd met een zwevend bovenblad voor decoratie. De keuze om het zwevende bovenblad mee te huren, laten we volledig aan u over.
Voor de rechthoekige statafels hebben we 12 stuks beschikbaar. Deze tafels zijn 70 cm breed, 200 cm lang en 110 cm hoog. Belangrijk om te weten is dat deze tafels geen zwevend bovenblad hebben.

Hoge krukken

Onze krukken bieden keuze uit diverse kleuren zitgedeeltes, waaronder wit leer, zwart leer, groen fluweel en geel fluweel. Er zijn 60 stuks beschikbaar van elke kleur zitgedeelte. Onder elk zitgedeelte kunnen twee verschillende kleuren frames geplaatst worden, namelijk wit en/of zwart. Ook hiervan zijn 60 stuks per kleur beschikbaar. De totale hoogte van de krukken zijn 79 cm.

Dinertafels

Voor de dinertafel bieden wij één optie aan: een ronde tafel geschikt voor maximaal 8 personen. Het bovenblad van de dinertafels zijn van eikenhout gemaakt en zijn voorzien van zwarte poedercoating stalen poten. De tafel heeft een breedte van 150 cm en een hoogte van 78 cm. In totaal zijn er 10 stuks van deze tafels beschikbaar. Bij de ronde tafel is ook een zwevend bovenblad inbegrepen voor decoratie. De keuze om dit bovenblad mee te huren, laten wij volledig aan u over.

Dinerstoelen

Onze dinerstoelen zijn te huur in drie verschillende kleuren: zwart leer, groen fluweel en geel fluweel. Van elke kleur zijn 30 stoelen beschikbaar. De hoogte van deze stoelen zijn 45 cm.
*Indien u meer stoelen nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Vraag vrijblijvend informatie aan

La Casserole is uw partner in catering. Wat de gelegenheid ook is, wij verzorgen een passende en heerlijke catering. Neem contact met ons op, wij geven u graag vrijblijvend informatie. Informeer naar alles wat La Casserole te bieden heeft en u zult versteld staan wat de mogelijkheden zijn in catering-land.

Informatie aanvragen