Winkel

Kookworkshop MasterChef 2024

Wie kookt er als een Chef? Wie presenteert de gerechten het mooist? Ga de culinaire strijd met elkaar aan, begeleid en beoordeeld door een ervaren chef-kok.

Met een minimale groep van 8 personen kunt u bij ons de kookworkshop MasterChef 2024 volgen op maandag, dinsdag en woensdag.

Het menu

Het menu wat u gaat maken bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht.

Ga aan de slag met de recepten, gebruik prachtige, verse producten en pas uw eigen inspiratie toe om een mooi gerecht te presenteren. Toon uw opgemaakte bord aan de chef-kok en verras ons en uw concurrenten.

Bekijk het menu

Programma

U stelt zelf de groepen samen. Mocht u tijdens de workshop vragen hebben, staat de chef-kok tot uw beschikking om ze te beantwoorden.

In totaal wordt er 2 uur gerekend voor de voorbereiding van alle gerechten. Alle gerechten worden gezamenlijk genuttigd. Zodra de 2 uur voorbij zijn, wordt het voorgerecht geserveerd. Na het voorgerecht heeft elke groep 30 minuten om het hoofdgerecht af te ronden. Zodra de 30 minuten voorbij zijn, wordt
het hoofdgerecht geserveerd. Na het hoofdgerecht heeft elke groep opnieuw 30 minuten om het nagerecht af te maken.

De gerechten worden telkens verdeeld over het aantal borden per groepslid, met daarbovenop één extra bord voor de chef-kok. De chef-kok beoordeelt het

geselecteerde bord van elke groep per ronde en maakt de resultaten aan het einde bekend.

Alles draait om een strakke planning, samenwerken, duidelijke en respectvolle communicatie, creativiteit en natuurlijk een goede smaak. Wie wordt MasterChef 2024? De mening van de chef-kok telt. Weten jullie hem te overtuigen?

In de moderne, volledig uitgeruste keuken van La Cassarole, gelegen aan de Bedrijfsweg 7 in Best, zal worden bepaald welke groep naar huis gaat met de titel MasterChef 2024. Een vol programma dat bol staat van gezelligheid, overheerlijk voedsel, boeiende recepten, smaakvolle tips en gezonde spanning. Een fantastisch evenement!

Contact

Gaat u de strijd aan? Neem contact met ons op om uw kookworkshop in te plannen. Houd bij uw aanvraag rekening met de beschikbaarheid op maandag, dinsdag en woensdag, een minimale groepsgrootte van 8 personen en laat ons eventuele allergieën of specifieke wensen weten.
We kijken ernaar uit om u en uw gasten te mogen ontvangen voor de workshop MasterChef 2024.

E-mailadres: info@la-casserole.nl
Telefonisch: 0499 – 37 55 37

Informatie aanvragen