Winkel

High tea in een nostalgische Herberg in Eindhoven

In Eindhoven kunt u bij Auberge Eeckaerde genieten van een heerlijke high tea. Door zijn nostalgische uitstraling van zowel de binnen- als buitenkant, zorgt dit gelijk voor heel veel sfeer. Deze locatie is geschikt voor veel feesten en partijen en zeker voor een high tea. Mede door zijn ronde tafels zorgt dit ervoor dat u zich gelijk thuisvoelt!

High Tea Catering in Eindhoven

Gedurende het volledige arrangement is er koffie en thee beschikbaar. De overheerlijke high tea staat voor u klaar op een buffet, zodat u zelf langs kunt lopen om de beste keuzes op uw bordje neer te leggen. Na een ronde zoet zullen er genoeg hartige lekkernijen beschikbaar zijn zoals bijvoorbeeld quiche en diverse sandwiches. Behalve koffie en thee is er natuurlijk ook bier, fris en wijn beschikbaar buiten het arrangement. Een high tea is voor iedere gelegenheid geschikt.

Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats en in de woonwijk eromheen. Uw gasten zullen dus nooit ver hoeven te lopen.

Mocht u liever een high tea willen op een andere locatie, kijk dan ook eens bij Het Ketelhuis landgoed de grote Beek of Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. Natuurlijk is thuiscatering ook mogelijk. We zetten dan alles netjes voor u klaar en komen daarna alle spullen weer ophalen. Afwassen is uiteraard niet nodig. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vraag een offerte bij ons op.

High tea bij Het Ketelhuis landgoed de grote Beek in Eindhoven

Op zoek naar een high tea op een van onze locaties? Wij kunnen een high tea verzorgen onder andere bij Het Ketelhuis landgoed de Grote beek in Eindhoven. Deze locatie is uiterst geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen, dus u bent altijd bij ons aan het juiste adres! Een zeer industriële locatie die vroeger ook echt als Ketelhuis heeft gediend. Deze aspecten zijn nog echt zichtbaar.

Onze high tea’s zijn meestal arrangementen van 4 uur, maar wij denken natuurlijk altijd graag met u mee als u dit liever anders ziet. Koffie en Thee is gedurende het gehele arrangement inbegrepen. Daarnaast kunnen er buiten het arrangement natuurlijk ook andere dranken genuttigd worden, zoals prosecco, bier, fris en diverse wijnen.

Heerlijke High Tea in Eindhoven

De high tea wordt opgesplitst in 2 rondes, namelijk hartig en zoet. Wij zorgen voor veel verschillende zoete lekkernijen, zoals petit fours, tartelettes, macarons, brownies, chocoladecake met walnoten, mini dotus, amandelkroketjes, kruimeltaartjes en cilinders van mousse. Daarna komt er een ronde met hartige lekkernijen, met onder andere finger sandwiches met cheddar cheese, gerookte paling, rosbief, quiche, mini pistoletjes en hartige scones. Voor de lekkere trek kunnen we altijd de high tea’s nog uitbreiden met bijvoorbeeld wraps met kipfilet, ragout met schaal- en schelpdieren of kalfsragout.

Natuurlijk houden wij altijd rekening met uw dieetwensen. Of u nu vegetarisch bent, veganistisch of een andere dieetwens heeft, wij zoeken altijd naar een alternatief. Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op de parkeerplaats en in de woonwijk eromheen.

Mocht u liever een high tea willen op een andere locatie, kijk dan ook eens bij Auberge Eeckaerde in Eindhoven of Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. Natuurlijk is thuiscatering ook mogelijk. We zetten dan alles netjes voor u klaar en komen daarna alle spullen weer ophalen. Afwassen is uiteraard niet nodig. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vraag een offerte bij ons op.

Informatie aanvragen