Winkel

High Tea in Den Bosch

De High Tea is een steeds populairder wordend fenomeen. La Casserole Luxe Catering biedt ook U de gelegenheid te genieten van een heerlijke High Tea. Dit kan zowel op één van onze prachtige locaties als bij u thuis of bij uw bedrijf in Den Bosch. Het maak niet uit waar de high tea plaatsvindt, La Casserole kan het voor u regelen.

Heerlijke High Tea op Engelse wijze

Het typisch Engelse High Tea bestaat uit een zoet en een hartig gedeelte. Traditioneel wordt er begonnen met een kopje thee (of koffie), waarbij een grote verscheidenheid aan zoete lekkernijen wordt gepresenteerd in Den Bosch. Denk hierbij aan scones met aardbeienjam en cream, overheerlijke macarons, luxe Petit fours, brownies, diverse mini cakejes en luxe tartelettes. Deze hapjes zijn van goede kwaliteit en heerlijk bij een high tea.

High tea catering Brabant

Aansluitend zal het hartige gedeelte van de High Tea worden gepresenteerd. Er worden zowel warme als koude hartige lekkernijen aangeboden. Denk hierbij aan verse Finger Sandwiches, luxe mini pistoletjes, hartige scones, diverse heerlijke salades en niet te vergeten de beroemde Quiche Lorraine. Lees hier meer over onze catering in ’s Hertogenbosch.

Gedurende de High Tea kunt u uiteraard ook genieten van een ander drankje, zoals bijvoorbeeld een heerlijk glas wijn, geserveerd in een prachtige wijnkelk. La Casserole heeft veel verschillende keuzes voor u.

Diverse damesclubs uit Den Bosch hebben reeds gebruik gemaakt van de Royal High Tea.

Gebak bij de High Tea

La Casserole Luxe Catering neemt graag al uw zorgen uit handen betreffende de verzorging van uw High Tea. Voor de culinaire presentatie van uw High Tea zorgen wij voor prachtige afgerokte buffettafels met bijpassend linnengoed en ruim voldoende serviesmaterialen zoals borden, bestek en servetten. Ook verzorgen wij etagères, ruim voldoende kop en schotels, theepotten en alle andere materialen die nodig zijn om van uw High Tea een daverend succes te maken.

High Tea in Den Bosch aanvragen?

Voor meer informatie over high tea in Den Bosch kunt u bellen naar La Casserole op telefoonnummer 0499-37 55 37 of stuur ons een bericht via het contactformulier:

Informatie aanvragen