Winkel

Trouwen bij Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek

Bij La Casserole nemen we de organisatie van uw trouwfeest tot in de puntjes uit handen. Uw trouwdag is bij ons in goede handen en we streven ernaar om er een onvergetelijke dag van te maken.

Stelt u zich eens voor dat u alles zelf zou moeten regelen. Het plannen en uitvoeren van een trouwdag brengt veel details met zich mee. Wat wordt er geserveerd tijdens het huwelijksfeest? Wilt u een speciale trouwauto? En hoe zit het met bloemstukken? Bij La Casserole kunnen we al uw wensen vervullen.

Het is werkelijk een chique trouwlocatie, waar zowel binnen als buiten het burgerlijk huwelijk voltrokken kan worden. Trouwen op een landgoed is een ervaring die u nooit meer vergeet. Het enige wat u daarom ook hoeft te doen is samen met uw partner, familie en vrienden te genieten van deze bijzondere dag!

Heeft u al gedacht aan:

  • Culinaire invulling
  • Speciale dranken
  • Bruidstaart
  • Uitnodigingen
  • Muzikale invulling
  • Fotograaf
  • Trouwauto
  • Live painter
  • Bloemstukken
  • Styling van de decoratie

Trouwen op een landgoed

Het Ketelhuis beschikt over vier prachtige zalen, waarvan het Grand Café ook als een aparte ruimte beschikbaar is. Of u nu kiest voor één zaal tot uw beschikking of het gehele Ketelhuis, bij La Casserole is alles mogelijk.

Bij mooi weer is het ook mogelijk om de ontvangst van de daggasten, het aansnijden van de bruidstaart en de huwelijksreceptie te laten plaatsvinden op onze sfeervolle terras.

Het Ketelhuis heeft de capaciteit voor gezelschappen tussen de 10 en tot ongeveer 1000 personen, waarbij de locatie altijd exclusief voor u is gereserveerd. De ideale locatie voor al uw feesten.

Bezoek Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek
op een van onze open informatieavonden

Bekijk de agenda van de inloopavonden

Bed en Bos Landgoed de Grote Beek

Na jullie huwelijksdag bij Het Ketelhuis is het heerlijk om te kunnen nagenieten in een luxe kamer.

Na het feest kunt u naar de prachtige bruidssuite van Bed en Bos gaan om een nachtje te vertoeven in een bosrijke omgeving.

De kamer is van alle gemakken voorzien en perfect voor de eerste nacht van jullie wittebroodsweken.

Informatie Bed en Bos

Officiële trouwlocatie

Het Ketelhuis, Landgoed de Grote Beek is een officiële trouwlocatie. Met andere woorden u kunt uw burgerlijk huwelijk laten voltrekken en het grote voordeel hiervan is dat u zelf de tijd kunt bepalen wanneer u trouwt!

Vraag vrijblijvend informatie aan

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Samen zetten we een spectaculaire dag op touw.

E-mailadres: info@la-casserole.nl
Telefonisch: 0499 – 37 55 37

Informatie aanvragen

Adres

Dr. Poletlaan 45
5626 NC
Einhoven


Routebeschrijving