Fifth|NRE

Trouwen op een unieke locatie in Eindhoven? Wat dacht u van de voormalige gasfabriek, in het centrum van de stad? De plek waarvandaan ooit heel Eindhoven van energie werd voorzien heeft nog altijd voldoende energie voor een spetterend bruiloftsfeest! Fifth|NRE

Fifth|NRE

De locatie is lekker centraal gelegen: op loopafstand van het station en het centrum van Eindhoven. Dus ook dicht bij hotels voor uw eventueel overnachtende gasten. Voldoende parkeergelegenheid op het terrein. En de gebouwen zelf zijn van een grootstedelijke allure welke uniek voor Eindhoven genoemd mag worden.

Sfeervolle inrichting en verlichting geven de grote ruimten de gewenste intimiteit. Onze gastvrijheid en service daaraan gekoppeld maken dat u een onvergetelijke huwelijksdag tegemoet kunt zien. Ceremonie? Diner? Receptie? Bruiloftsfeest? Graag gaan wij met u in gesprek over uw wensen. U zult ervaren dat wij graag met u meedenken en u alle zorgen voor een overweldigend feest uit handen nemen. Het is tenslotte de mooiste dag van uw leven! En daar leveren wij bij Fifth|NRE graag een bijdrage aan!

Informatie aanvragen