Webshop
Party People

Feesten & Partijen / Wild West Feestje

Feesten & Partijen / Western Party

Wat dacht u van een Country en Western feest! Thuis voor de spiegel zet u uw cowboyhoed nog even goed, voordat u naar dit gevaarlijke feestje gaat. Want vanavond bent u de held in uw eigen western. U probeert zich voor te stellen hoe John Wayne zich destijds moet hebben gevoeld. Met een nonchalant gebaar slaat u de saloondeuren van Gun City in Brabant open. Aan de bar trakteert Billy the Kid u op een frisse Corona met citroen. Winnetoe en Old Shatterhand spelen een vriendschappelijk spelletje Black Jack aan een tafeltje in de hoek. Het beloofd vanavond een spannende feest te worden en dus is het tijd voor een stevige typisch Amerikaanse maaltijd. De Western Party: een uiterst gezellig feestje dat u niet zomaar vergeet!

Feest met unieke decoratie

Decoratie is op iedere feestje van groot belang. Zeker bij een thema feestje. Daarom besteedt La Casserole tijdens uw feest veel aandacht aan de aankleding. Wij vinden het belangrijk dat het thema goed terug te zien is op het feest. Bij binnenkomst op uw feestlocatie denkt u dat u beland bent in het wilde westen van weleer.

Feest met overheerlijk Western buffet

Tijdens deze feesten en partijen mag eten natuurlijk niet ontbreken. Wij serveren u en uw gasten daarom een uitgebreid buffet in een Western sfeer. Daarnaast presenteren wij ook een decoratief warm en koud buffet of een schitterend diner. Natuurlijk horen wij ook graag wat uw wensen zijn met betrekking tot het diner. Ook verzorgen wij u muzikale dinnershows!

Foto van een cowboy tijdens een western party op een feestavond in Brabant

Feestje met onbeperkt dranken

Wij schenken u en uw gasten de gehele avond een overvloed aan dranken; Zoals eigenlijk traditie is in Brabant, zult u wat drank betreft dan ook niets te kort komen.

Les Indians – Western show op uw feest-avond

Spetterende Wild West act met een opperhoofd, zijn assistente en een cowboy. Het grote opperhoofd gooit geblinddoekt en vliegensvlug met levensgevaarlijke messen (waarvan de kortste 50 centimeter lang zijn), werpsterren en met een grote bijl naar zijn assistente. Schitterende kostuums, zweep slaan en schieten met een groot dubbelloops geweer maken deze act tot een echte Wild West show. Dit alles natuurlijk op meeslepende western muziek. Deze Western Show maakt van al uw feesten en Partijen een spektakel.

Rodeo western feest

Feest-avond met DJ

Ook muziek mag op een feestje natuurlijk niet ontbreken. U en uw gasten worden door middel van country en western muziek teruggevoerd naar de tijd van het wilde westen. Wij zorgen voor een DJ die voor veel sfeer zorgt, de DJ laat iedereen bewegen op deze avond!

Feestavond

  • Western decoratie
  • Onbeperkt dranken (4,5 à 5 uur)
  • Western buffet
  • Les Indians
  • Allround DJ

Feesten en Partijen

La Casserole Catering organiseert nog andere feesten en partijen, onder andere personeelsfeestenbedrijfsfeesten en nog meer themafeesten.

Informatie aanvragen