Webshop
Catering hapjes

Verwen arrangementen voor uw huwelijk

Huwelijk arrangementen

Het spannende huwelijksaanzoek is geweest en de bruid heeft volmondig ja gezegd. Uw liefde voor elkaar zal gevierd gaan worden met een geweldige huwelijksdag. Met La Casserole Luxe Catering zal dit onvergetelijk gaan worden. Met onze verwen arrangementen voor uw huwelijk nemen wij al uw zorgen uit handen en realiseren wij romantische, eventueel ludieke, momenten welke onuitwisbare herinneringen worden. Deze momenten moeten natuurlijk ook vastgelegd worden.

Vooraanzicht van het Kasteel Henkenshage

Gaat u het belangrijkste moment van de dag met een kleiner gezelschap beleven en barst er ’s avonds een fantastische feest los met al uw overige familieleden, vrienden, collega’s en kennissen, dan is het volgende arrangement iets voor u.

ketelhuis aanzicht trouw locatie

We ontvangen uw en uw daggasten in een van onze prachtige rijksmonumenten met een vers kopje Nespresso koffie en roomboterkoekje. De trouwambtenaar zal u opwachten in onze schitterende ceremonieruimte, welke variëren van een authentieke trouwzaal in Aubergerie de Leesthoeve tot een trouwen in hoogte (de Brug) in het Ketelhuis of het buitenlucht theater van het statige Kasteel Henkenshage. Na de huwelijksceremonie zullen u en uw daggasten de dag beklinken met heerlijk glas champagne en smullen van een klassieke bruidstaart van de beste patissier van Nederland; Jacques van Bragt. Tijdens uw huwelijksreportage leggen wij uw daggasten in de watten met een ruime variatie aan dranken met wijnen op hoog niveau en luxe culinaire hapjes. In onze knusse, maar gezellige, dinerruimtes serveren wij tegens etenstijd een overheerlijk 5-gangen diner, waarbij de smaakpapillen keer op keer verrast worden. Na te hebben nagetafeld, zal in een van de feestzalen uw avondfeest van start gaan. Wilt u liever dineren met al uw avondgasten, dan stellen wij graag een van onze luxe barbecues of uitgebreide walking diners voor.

Mooie etageres als onderdeel van het huwelijk arrangement

Onder begeleiding van een goede DJ of geweldige band garanderen wij een spetterend feest waar uw avondgasten genieten van lekkere drankjes en diverse koude en warme lekkernijen. Een avond om nooit te vergeten! Uw huwelijksdag sluit u af in een van onze romantische bruidssuites. U zal hier heerlijk met uw partner overnachten. Hieronder kunt u onze huwelijksprogramma’s bekijken, voor eventuele wensen neem contact met ons op. U kunt altijd overleggen over de mogelijkheden.

Trouwzaal in de Leesthoeve

Huwelijksprogramma 1

13.30 uurFeestelijk ontvangst van de daggasten
14.00 uurVoltrekking van het Burgerlijk Huwelijk.
14.45 uurFeestelijke toost en het aansnijden van de bruidstaart
16.00 uurRondleiding en fotoreportage
17.00 uurPresentatie van het overheerlijke huwelijksdiner
20.00 uurHet spetterende trouwfeest
01.00 uurHet geplande einde
01.05 uurWij stoppen met schenken.
Of met uw goedkeuring schenken wij door tot 01.30 uur
01.30 uurVertrek van de gasten

Huwelijksprogramma 2

13.30 uurFeestelijk ontvangst van de daggasten
AansluitendLunch
15.30 uurVoltrekking van het Burgerlijk Huwelijk.
16.15 uurFeestelijke toost en het aansnijden van de bruidstaart
18.00 uurHet spetterende trouwfeest met uw dag- en avondgasten
18.45 uurPresentatie van het overheerlijke huwelijksbuffet
00.00 uurHet geplande einde
00.05 uurWij stoppen met schenken
Of met uw goedkeuring schenken wij door tot 00.00 uur
00.30 uurVertrek van de gasten

Heeft u interesse in een vergelijkbaar arrangement voor uw huwelijk?

Of heeft u vragen over de mogelijkheden en variaties op dit huwelijk programma?
Schroom niet en neem contact met ons op
.