Winkel

Een gezellig feest in uw eigen tuin

De leukste tuinfeesten door La Casserole

Tuinfeest organiseren met exclusieve catering

Een gezellig en sfeervol feest in uw eigen tuin, wie wil dat nu niet?! Trouwt uw zoon of dochter? Zijn uw ouders 50 jaar getrouwd? Is er iemand die 50 jaar wordt of wilt u gewoon een leuke verjaardag vieren? Welke gelegenheid u ook wilt vieren, La Casserole Luxe Catering organiseert uw eigen zeer geslaagde tuinfeest op maat.

Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij de sfeer creëren die u voor ogen heeft. De meest geschikte periode voor een tuinfeest is uiteraard van half april tot half oktober. Slecht of goed weer, met de juiste tenten en het juiste meubilair wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld. La Casserole werkt namelijk met de mooiste en leukste partytenten in alle maten en kleuren. Tevens biedt La Casserole een breed assortiment aan op culinair gebied. Denk hierbij aan een overheerlijke barbecue of live cooking. Ook a la carte dineren in uw eigen tuin is mogelijk.

Om uw tuinfeest helemaal af te maken, kunt u uw entertainment ook laten verzorgen door La Casserole. Kiest u voor een rustige violist, of juist voor een spetterende dj? Andere mogelijkheden zijn een trio, duo of een geweldige band. La Casserole denkt graag mee in al uw wensen. Tip! Waarschuw voorafgaand uw buren, om overlast en politie aan de deur te voorkomen.

Ook hebben we een aanbod van prachtige en originele mobiele koffietrucks. In een mobiele koffiebar kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie op iedere locatie.

Een zeer geslaagd tuinfeest organiseer je met La Casserole Exclusieve Catering.

Informatie aanvragen

Foto’s van tuinfeesten