Winkel

Themafeest Brabant: Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Helmond

Leuke themafeesten

La Casserole organiseert de leukste themafeesten in de vorm van veel gezellige arrangementen. U wordt ontvangen in een prachtige locatie in Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of Helmond met een feestelijke cocktail.

  • Halloween
  • Feest in de Caribbean
  • Dutch Showteam
  • Westernfeest
  • Arabian Night
  • Disco Night Fever

Themafeest met Sjors & Sjimmie Roadshow

Sjors & Sjimmie, de twee legendarische broers uit Eindhoven (Brabant). Jarenlang maakten zij furore in Eindhovense top clubs als Zhivago en Hollywood. Sjimmie (Hugo) als DJ en Sjors (Piet) als entertainer. Zij wisten jarenlang hun zaken vol te trekken met publiek vanuit de hele regio Noord Brabant. Nu zijn ze het wat rustiger aan het doen (volgens eigen zeggen), dus géén eigen clubs meer met de bijkomende rompslomp, maar datgene waar ze het allemaal om is begonnen. Een doldwaas optreden met als enigste doel de mensen een glimlach en een fijne avond te bezorgen met muziek van de 60’s, 70’s en 80’s. Dus als u een feest geeft zorgen Sjors en Sjimie ervoor dat het helemaal goed komt een waar nog lang over na word gepraat!

Themafeest Noord-Brabant

Op dit geweldige themafeest in Brabant beleeft u en uw gasten de avond van uw leven! Er zal de hele avond voor u gezorgd worden, u hoef alleen maar te genieten.

Foto tijdens een themafeest

Themafeest Ik Hou Van Brabant

Themafeest Brabant gebaseerd op het succesvolle Ik Hou Van Holland. In dit themafeesten wordt op een ludieke manier een quiz gehouden met o.a. vragen over Brabant, Waalwijk, Den BoschTilburg en Eindhoven. Een echte aanrader en leuk om te spelen met een groep!

Special Effects Themafeesten in Brabant

Om het themafeest nog meer op de kleuren hangt boven de dansvloer een geweldig lichtsysteem. Deze lichten creëren een fijne sfeer op de dansvloer.

Verlichte dansvloer

Een prachtige verlichte dansvloer (computergestuurde) in de Disco van de Saturday Night Fever ligt klaar voor uw gasten om uit hun dak te gaan. De mooiste verlichte dansvloer van Nederland kunnen wij leveren in heel Zuid-oost Brabant: Eindhoven, Deurne, Helmond, Veldhoven en Valkenswaard.

Themafeest Brabant / Noord-Brabant

De leukste feesten in Brabant / Noord-Brabant.

Het themafeest Disco in Noord-Brabant!

Wij kunnen verschillende variaties aanbieden op het themafeest Disco. Graag gaan we met u rond de tafel zitten om te brainstormen over de invulling van uw themafeest. Neem simpelweg even contact met ons op voor het maken van een afspraak met onze adviseurs.

Bekijk het menu

Themafeest voor regio Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Helmond, Veldhoven en Waalwijk en meer.