Winkel

Theaterfeest met leuk entertainment

Voor de voorstelling van vanavond bent u verzekerd van de beste plaatsen. Voordat u de zaal kunt betreden, kamt de piccolo bij de ingang nog even uw haar. “Alles moet er vanavond piekfijn uitzien” zegt hij. Nog enigszins verrast betreedt u het podium van het theater feest, waar een tafeltje voor u is gereserveerd. U en uw gasten zijn immers de hoofdrolspelers in dit kassucces. Rond de tafels ontvouwen zich al snel de meest verrassende taferelen. Die ober is wel heel behulpzaam! Een zwerver heeft besloten een hapje mee te eten tijdens uw thema feest. Het echtpaar naast u start een collecte. Uw buurman reageert verontwaardigd, maar lacht even later luidkeels.

Themafeest met overheerlijk theaterfeest buffet

Decoratie is bij ieder feest met thema van doorslaggevend belang. Daarom besteedt La Casserole bij uw theater feest veel aandacht aan de aankleding. Tijdens dit thema feest serveren wij u en uw gasten een theatraal en uitgebreid buffet met warme en koude gerechten of een theater diner. Ook zorgen wij ervoor dat de muziek is afgestemd op uw thema. Het zal een geweldige avond worden voor u en uw gasten.

La Casserole entertainment

Theaterfeest met diverse dranken

De drankjes in dit themafeest bestaan uit het Hollands plateau met ook Jonge Jevener, Sherry en Port. Diverse mixdranken met wodka, bacardi, gin, bessenjenever en alle soorten binnen- en buitenlandse soorten gedistilleerd. Tegenwoordig is het ook erg in om speciaal bieren te serveren. Wij plaatsen een mooie zinken teil met crushed ijs waaruit u zelf een speciaal biertje kan kiezen. Wij zorgen ervoor dat er genoeg dranken zijn de gehele avond, zodat niemand iets te kort komt.

Theaterfeest met Leipe Leo

LeoNARdus brengt entertainment op maat. Butler James kan de gasten van uw theater feest ontvangen, maar ook uw themafeest in Noord-Brabant presenteren. Leipe Leo is geschikt voor ieder themafeest, maar brengt ook straattheater. U kunt zelf bepalen met welke creatie u uw feest met thema wilt verrijken. Het is een ideale invulling voor al uw personeelsfeestenbedrijfsfeesten en andere feesten en partijen.

Themafeest met Discotheek

Ook muziek mag op een feest met thema natuurlijk niet ontbreken. De DJ zorgt daarom voor een onthaal waar menig theater jaloers op zal zijn. De muziek zorgt voor veel sfeer op een avond, daarom vinden wij dit een erg belangrijk onderdeel. Wij zullen de muziek laten aansluiten op het door u gekozen thema.

Themafeest theater

Richtprijs van dit thema feest inclusief:

  • Onbeperkt dranken (4,5 à 5 uur)
  • Theatraal buffet
  • LeoNardus
  • Allround DJ

Informatie aanvragen