Webshop
Dansen Feest

Feestavond met het Themafeest Showtime

Met het themafeest Showtime haalt u een betaalbaar en interactief feest in huis. Deze feestavond is inclusief top entertainment, middels een allround duo, trio of band die ook diverse unieke, spetterende en interactieve showsets brengen. Bij deze showsets wordt er bij elke live gezongen nummer andere showkleding gedragen, waardoor u ook door de kledingwisselingen van de ene in de andere verbazing zult vallen. Daarnaast kan deze feestavond aangevuld worden met 1 of 2 animatie acteurs die buiten een ontvangst act met een fotomoment, u gedurende de avond ook nog zullen vermaken met diverse ludieke typetjes.

Feestavond op een mooie dansvloer

Kortom: Showtime zorgt voor een bruisende feestavond vol muziek, show en entertainment, waarbij hier en daar een lach ook niet zal ontbreken.

Themafeest met prachtig Showtime buffet

Tijdens deze feestavond mag een toepasselijk diner natuurlijk niet ontbreken. Wij presenteren tijdens dit themafeest u en uw gasten een zeer decoratief en uitgebreid warm en koud buffet of een origineel Spaans tapas buffet. Wij hebben verschillende chef-koks die voor u heerlijk eten serveren. Maar u kunt ook kiezen voor een walking dinner. Bij La Casserole hebben wij vele mogelijkheden met betrekking tot het diner.

Themafeest met onbeperkt dranken

Wij schenken u en uw gasten tijdens het themafeest het Hollandse plateau. Een Hollands plateau bestaat uit onder andere bier, alcoholvrij bier, binnenlands gedestilleerd, diverse jenevers, sherry, rode wijn, rosé en witte wijn, heerlijke port, jus d’orange, appelsap en frisdrank. De drank zal tijdens dit feest dan ook de hele feestavond rijkelijk vloeien! Wij zorgen ervoor dat er voldoende dranken zijn voor de gehele avond.

Personeelsfeesten Gelderland bij de DJ

Muziek bij Showtime

Dit themafeest staat garant voor een geslaagde avond. Het entertainmentteam kan naar gelang uw budget worden ingevuld met 2 t/m 6 artiesten en muzikanten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een softwarematig dj systeem ingevuld, met hierin meer dan 10.000 nummers in elk genre. De muziek die tijdens deze avond wordt gespeeld, gezongen en gedraaid komt uit de jaren 60 t/m heden. U mag zelf ook mee beslissen over de muziek die er gedraaid gaat worden. Wij vinden uw wensen het belangrijkste.

Kosten themafeest Showtime

Richtprijs van deze feestavond inclusief:

  • Onbeperkt dranken (4,5 à 5 uur)
  • Swingend buffet
  • Showtime

Themafeest / Feestavond

Feestavond Showtime is een ontzettend leuk themafeest en vergelijkbaar met een dinershow. Dit feest is ook ideaal entertainment voor uw huwelijksfeest. Deze feesten zijn niet de enige, wij organiseren ook personeelsfeestenbedrijfsfeesten of andere feesten en partijen.

Informatie aanvragen