Webshop
Themafeest Brabant

Outdoor activiteiten voor personeelsfeesten

Actieve personeelsfeesten en bedrijfsfeesten

La Casserole Party Service organiseert in samenwerking met Extream, op maat, programma’s voor uw evenement. U kunt hierbij denken aan een bedrijfsuitje, relatiemarketing evenement, personeelsfeesten, nieuwjaarsborrel en productpresentatie. Zoals u ziet hebben wij vele mogelijkheden te bieden voor u.

Outdoor activiteiten op maat!

Is niets u te gek? Dat komt dan goed uit. Want bij La Casserole is niets onmogelijk. U stelt uw Adventure programma precies zo samen als u het hebben wilt. In een van onze unieke locatie, zoals bijvoorbeeld Kasteel Henkenshage. La Casserole Party Service: ook voor leuke teambuilding activiteiten tijdens uw personeelsfeest of bedrijfsuitje!

Personeelsfeest met valkenier workshop bij het kasteel

Après-outdoor bedrijfsuitje:

Ook aan de après-outdoor is gedacht bij onze personeelsfeesten. La Casserole Party Service zorgt voor een professionele party catering invulling. Desgewenst maken we uw avontuur compleet met een heus adventure diner en entertainment. Een geweldige dag met als afsluiter een heerlijk diner. La Casserole: ook voor actieve teambuilding activiteiten tijdens uw personeelsfeest of bedrijfsuitje!

De Adventure Challenge:

De Adventure Challenge is een actieve tocht waarin oriëntatie, creativiteit en samenwerking noodzakelijk zijn om deze Challenge met z’n allen tot een goed einde te brengen. Veel interactie met elkaar vinden wij een belangrijk onderdeel van een activiteit. La Casserole Party Service: ook voor leuke teambuilding activiteiten tijdens uw personeelsfeest of bedrijfsuitje!

Spooktocht tijdens het personeelsfeest:

U gaat terug naar het jaar 1888, een periode die in Londen nog steeds bekend staat als de “herfst van de horror”. Niemand waagde zich naar buiten zodra het donker of mistig was. U kruist het pad van JACK THE RIPPER. Durft u het aan om deze spooktocht te lopen?

Spelsterrenslag:

Ook een grote fan van het programma sterrenslag? Kies dan voor onze spelsterrenslag oftewel zeskamp als actief- en sportief bedrijfsuitje. Want bij ons kunt u er nu eens zelf aan deelnemen. Er wordt vooral gebruik gemaakt van veel groot, vrolijk gekleurd en opblaasbaar materiaal. Gegarandeerd plezier voor iedereen tijdens dit bedrijfsuitje!

Foto van activiteiten tijdens een actief bedrijfsuitje

Schermen:

De basis van het schermen wordt de deelnemers van het bedrijfsuitje op een luchtige wijze bijgebracht, waarna zij ook daadwerkelijk in staat zijn om te duelleren. De onbekendheid met de activiteit zorgt voor verrassende effecten. La Casserole Party Service: ook voor leuke teambuilding activiteiten tijdens uw personeelsfeest of feesten! Het schermen is ook een ideale intermezzo bijvoorbeeld tijdens uw huwelijk. Een activiteit die uw huwelijksfeest helemaal compleet maakt.

Foto van een bedrijfsuitje waarop meerdere personen aan het schermen zijn

Personeelsfeesten op een Fantastisch Partycentrum

Partycentrum De Leesthoeve is tevens een ideale locatie voor deze activiteiten. Voor het partycentrum ligt een park van circa 2000 m2 voor deze outdoor activiteiten.

Informatie aanvragen