Webshop

Leuke Feesten

Leuke feesten organisatie La Casserole

Het bedrijf is gespecialiseerd in feesten organiseren op welk gebied dan ook. Wij kunnen op een van onze locaties, bij u aan huis of waar dan ook in Nederland hele leuke feesten organiseren. Feesten kunt u in vele categorieën onderverdelen. Wel te verstaan uw 50ste verjaardag met een DJ en verlichte dansvloer, een personeelsfeest in een bepaald thema zoals Halloween of een quiz Ik hou van Brabant en daarna de voetjes van de vloer. Bij ons heeft u veel keuze, wij hebben verschillende thema’s die leuk zijn voor uw feest en locaties die geschikt zijn om uw feest te laten verzorgen.

Een spetterend trouwfeest in het mooiste Kasteel van Brabant compleet verzorgd met saxofonist en drive-in show. Een andere suggestie voor uw avondfeest is een liveband met twee of drie blazers en een fantastische lichtshow. Een 40 jarige huwelijksfeest met een Walking Diner en gezellige achtergrondmuziek van bijvoorbeeld zangeres, troubadour, gitarist, pianist, duo of violist is ook een van onze vele mogelijkheden

Hieronder zullen wij u een aantal voorbeelden van leuke feesten geven die wij met regelmaat organiseren.

 1. Bruiloftsverjaardagen (12,5- 25ste – 40ste – 50ste en 60ste huwelijksjubileum)
 2. Abraham zien
 3. Promotiefeest
 4. Familiereünie
 5. Familiefeest
 6. Trouwfeest
 7. Personeelsfeest/bedrijfsfeest
 8. 25- en 40 jarige dienstverbanden
 9. Recepties
 10. Kerstdiner
 11. Zomerfeesten
 12. Galafeesten
 13. 25- en 40 jarig bestaan bedrijven
 14. Openingsfeesten bedrijfspand
 15. Bruiloften aan huis
 16. High tea thuis
 17. Zo maar een feestje thuis
 18. Barbecuefeest aan huis
 19. Communiefeesten
 20. Paasbrunch
 21. Nieuwjaarsborrels
 22. Vakantieborrels

Als Catering en Event bureau bieden wij vele opties om bij een bedrijf of aan huis een leuk feest te organiseren. Een partytent, met gedeeltelijke verzorging of een full-service, met of zonder thema, een dag- of avondprogramma, alles is mogelijk! En wat dacht u van entertainment. Uiteindelijk is dat de kers op taart voor het allerleukste feest. Dit kan La Casserole allemaal voor u regelen!

In zuid-oost Brabant in de regio Den Bosch – Eindhoven exploiteren wij vier eigentijdse locaties voor leuke feesten. v

Auberge Eeckaerde te Eindhoven met een groot privé terras. Gezellig voor 15 tot 150 personen.

Het Ketelhuis in de binnenring van Eindhoven, geschikt 10 tot 1000 personen. Diverse zalen en terrassen.

Ketelhuis Eindhoven
Ketelhuis Eindhoven in de avond Foto door Linda Berrety

Kasteel Henkenshage, het plaatje van Sint Oedenrode. De ideale locatie voor een bruiloftsfeest. U kunt er terecht met gezelschappen van 20 personen tot ca.. 400 à 500 personen.

Als u denkt dat wij een geschikte partner voor u zijn om een leuk feest te organiseren, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 0499-37.55.37 of info@la-casserole.nl.