Webshop
Culinaire catering

Kerstdiner in omgeving Sint-Oedenrode

Kerstdiner La Casserole Catering

Zoekt u een unieke locatie om kerst met uw familie of vrienden te vieren? Boek dan nu uw kerstdiner bij Kasteel Henkenshage en ontvang uw gasten in een sfeervolle ambiance op een toplocatie. Ons sprookjesachtige kasteel maakt uw kerstdiner een unieke ervaring. Een erg fijne sfeer waarbij gezelligheid en lekkere hapjes centraal staan!

Genieten van een heerlijk Kerstdiner

U en uw gasten worden ontvangen met een heerlijk glaasje Prosecco waarna u naar uw tafel wordt begeleid. Hier kunt u genieten van heerlijke amuses voordat het diner aanvangt. Na de Prosecco en de amuses is het tijd om te gaan genieten van een overheerlijk kerstbuffet. Een grote variatie aan voorgerechten met natuurlijk voldoende keuze in vlees- en visgerechten. Uiteraard denken wij ook aan onze vegetarische gasten. Ook bij het hoofdgerechten buffet staat er voor u een ruime keuze in warme gerechten.

Kasteel Henkenshage

Om uw kerstdiner passend af te sluiten presenteren wij tot slot een heerlijk dessertbuffet met een grote diversiteit aan kleine lekkernijen. Natuurlijk geniet u van al het lekkers in combinatie met een heerlijk glas wijn of ander drankje uit ons assortiment. Ook voor onze kleine gasten hebben wij een lekker kerstbuffet klaar staan.

Graag zien wij u op 25 of 26 december in Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met La Casserole.

Kasteel Henkenshage

Wij hopen diverse gasten te ontvangen uit de volgende dorpen en steden in de omgeving van Kasteel Henkenshage; Best, Boxtel, Oirschot, Schijndel, Son en Breugel, Helmond, Geldrop, Eindhoven, Veldhoven, Den Bosch, Sint-Michielsgestel of Oisterwijk. Iedereen is van harte welkom bij ons heerlijke kerstdiner in het prachtige kasteel!

Naast dit kerstdiner op Kasteel Henkenshage zijn wij het hele jaar geopend voor diverse festiviteiten zowel in de privé- als bedrijfsfeest sfeer. Op deze feesten verzorgen wij een fantastische barbecuegezellige high tea, een heerlijk warm- en koud buffet of wat dacht U van een walking diner?
Nieuw in ons assortiment hebben wij een heerlijk live cooking programma. Wij hebben professionele koks die heerlijk voor u kunnen koken.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op nummer 0499 – 37 55 37, of via ons contactformulier.