Webshop

Wat voor een Kasteel Feest wilt u organiseren?

Kasteel Feesten in Brabant en Gelderland

Je hebt actieve feesten en sportieve personeelsfeesten. U kunt kiezen wat u het leukste lijkt. Kiest u bijvoorbeeld uit actief arrangement dan kunt u bijvoorbeeld een workshop doen glasblazen, kiest u een feest arrangement kunt u kiezen uit themafeest bijvoorbeeld pirates of the caribbean of de familie van de kamp, of u kiest een sportief arrangement dan kunt u kiezen uit schermen of een out door activiteit.

kasteel bij nacht

Dat zijn pas leuke Kasteel Feesten!

De Drie baronessen

La Casserole verzorgt ook gezellige en geheel verzorgde kasteelfeesten. Themafeest De Drie Baronessen geeft een goed beeld van wat wij op het gebied van themafeesten allemaal te bieden hebben.

De drie baronessen op uw Kasteelfeest

Themafeest met Baronessen

Kasteelfeest voorbeelden:

Percussie workshops:

Een bedrijf is als een orkest: alleen door communicatie, afstemming, timing, leiding, afspraken, inzet van iedereen en plezier in wat je doet, bereik je goede resultaten. Deze activiteit is uiterst geschikt als kasteel feest of tijdens een teambuilding-dag. Dit kasteelfeest kan natuurlijk ook gecombineerd worden met bijvoorbeeld een aansluitend themafeest. Voor meer informatie over ons assortiment bedrijfsfeesten en themafeest, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Schermen op een Prachtig Kasteel:

Ook dit kasteelfeest is uiterst geschikt als sportief bedrijfsuitje. De basis van het schermen wordt de deelnemers aan dit kasteelfeest op een professionele wijze bijgebracht, waarna zij ook daadwerkelijk in staat zijn te duelleren. De onbekendheid met de activiteit zorgt voor verrassende effecten tijdens dit actieve kasteel feest. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om na het schermen lekker in de watten gelegd te worden tijdens een aansluitend themafeest. Geheel door ons verzorgd natuurlijk. Wilt u meer weten over ons assortiment bedrijfsuitjes of feesten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Foto van een bedrijfsuitje waarop meerdere personen aan het schermen zijn

Kasteelfeesten in de sfeer van Country & Western

Zowel op Kasteel Ophemert in Gelderland als op Kasteel Henkenshage in Brabant kunnen wij een heel bijzonder kasteelfeest organiseren. Dat wil zeggen, een kasteelfeest uit het Wilde Westen. Het is natuurlijk wel heel apart om zo’n thema als country en western op een kasteel te houden. Maar onze ervaring leert dat onze gasten het uiteindelijk met het zeer leuke entertainment helemaal geweldig vinden. Laat u verrassen door het heerlijk western buffet en entertainment op dit bijzondere kasteel arrangement. Neem contact op voor meer informatie.

Country & Western Kasteelfeesten

Kasteel themafeest