Winkel

Kasteel Arrangement op Henkenshage

Een betekent pure verwennerij. Wat denkt u van een themafeest voor twee honderd mensen op een kasteel. Of een Outdoor activiteit met schermen stel je eigen arrangement samen en wij gaan het organiseren. Het is ook heel leuk voor bedrijfsfeesten of personeelsfeesten.

Kasteelarrangement Arabian Night

Op het kasteelarrangement met als naam “Arabian Night” wordt u verrassend door vele spectaculaire. Het thema staat centraal rond de Arabische wereld met bonte kleuren en wierook geuren. De volgende acts krijgt u onder andere te zien: Haremdames vertonen een prachtige haremdans, een mysterieuze waarzegster in haar mystieke tent
Helemaal uit het verre Oosten komt de fakir met een show vol vuur, glas en het spijkerbed. Tevens ziet u de nog nooit eerder vertoonde reuzenslangen show. U krijgt op die avond nog veel meer grandioze shows te zien.

Outdoor activiteiten op Kasteel

La Casserole Party Service organiseert in samenwerking met een professioneel organisatiebureau programma’s voor uw evenement. U kunt hierbij denken aan een bedrijfsuitje, relatiemarketing evenement, personeelsfeesten, nieuwjaarsborrel en productpresentatie. Wij beschikken over kasteel Henkenshage, waar veel verschillende soorten outdoor activiteiten kunnen plaatsvinden. Dit is de geschikte locatie voor de arrangementen die wij bieden.

Workshop schermen

Workshops op Kasteel

Wij hebben verschillende workshops voor uw, zoals bijvoorbeeld schermen, percussie, bloemschikken, cocktailschenken u kunt het zo gek nog niet bedenken. Stel u eigen arrangement samen. Dit arrangement is geschikt voor bedrijfsfeesten en/of personeelsfeesten. Ook deze workshops zijn uiteraard geschikt om te doen bij kasteel Henkenshage. La Casserole luistert naar uw wensen en regelt het zoals u het wilt.

Culinaire Gastronomische en muzikale Kasteelarrangementen

Kasteel Henkenshage heeft voor u een paar speciale entertainment arrangementen samengesteld. De arrangementen staan hieronder opgesomd.

Leuke Kasteel Arrangementen

  • Feestavond Horror Night
  • Themafeesten Drie Baronessen
  • Bedrijfsfeesten Caribbean
  • Thema feest 1001 Nacht
  • Feesten Western
  • Bedrijfsuitje
  • Thema Feest Theater

Sportieve kasteel arrangementen

Outdoor Activiteiten o.a.: Spelsterrenslag, Spooktocht, Schermen, Bedrijfsuitjes Fisje Bouwe.

Actieve kasteel arrangement

Workshops o.a. : Percussie, Bloemschikken, Moordspel.

Kasteel vergaderlocatie

Prachtige vergaderruimte in ons bijzondere kasteel. Bekijk de mogelijkheden om te vergaderen op ons kasteel.

Informatie aanvragen

Vraag vrijblijvend informatie aan

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Samen zetten we een spectaculaire dag op touw.

E-mailadres: info@la-casserole.nl
Telefonisch: 0499 – 37 55 37

Informatie aanvragen