Webshop
Party People

Ik Hou Van Sint en Piet Kindershow

Elk jaar is het weer een zoektocht naar een leuke en originele invulling van het sinterklaasfeest met de kinderen van uw medewerkers, de buurt of familie. Dit jaar niet! U boekt gewoon de Ik Hou Van Sint En Piet show!

Die clown van vorig jaar en het jaar daarvoor kennen de kinderen inmiddels wel en na 2 minuten kleuren hebben de kinderen het wel weer gehad. Geen goed begin dus van dit uitje. Het Ik Hou Van Sint en Piet team pakt het helemaal anders aan! Met een geweldige “Ren Je Rot” show, die volledig gericht is op de goed en minder gelovige kinderen, worden de kinderen gedurende een half uur warm gemaakt voor de komst van… Sinterklaas.

Overleg tijdens workshop

De Ik Hou Van Sint en Piet show is een dynamische show waarbij kinderen opgedeeld worden in 3 herkenbare groepen. In de betreffende ruimte worden 3 vakken gemaakt en in elk vak wordt een monitor opgesteld. De quizmaster zal de kinderen eenvoudige vragen stellen over de goedheiligman en zijn gevolg en met hulp van de aanwezige zwarte pieten kiezen de kinderen voor één van de antwoorden.

Gekke pieten

De show wordt regelmatig afgewisseld met klassieke kinder Sinterklaas en Zwarte Piet liedjes maar natuurlijk ook lekkere moderne sinterklaasnummers van onder andere de Gebroeders Ko en De Club Van Sinterklaas en wij zorgen ervoor dat alle kinderen meedoen.

Aan het eind van de show worden alle mandarijntjes geteld. Elk kind, gewonnen of niet krijgt na afloop nog een kleinigheidje en dan is het wachten op de bij deze show horende Sinterklaas.

Pieten themafeest

Wij verzorgen een complete show. Dit houdt in dat wij onze eigen presentatiedesk, microfoons, licht- en geluid set meebrengen naar uw locatie, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. Het enige waar u nog voor moet zorgen is een heerlijke stoel voor de Goedheiligman en een gezellige groep kinderen en wij maken er een waar feestje van. La Casserole regelt de gehele dag voor u en uw gasten, het wordt een geweldige show die u niet snel vergeet! Kijk voor alle informatie op popup-uitjes.nl.

Informatie aanvragen