Webshop
Themafeest Brabant

Themafeest: Ik Hou Van Kerst

U staat op het punt om de kerstborrel voor uw bedrijf, vriendengroep of vereniging te organiseren? Dit jaar combineert u het aangename met een originele teambuilding! Na ontvangst met een hapje en een drankje worden uw gasten ingedeeld in 3 groepen die samen de strijd met elkaar aangaan tijdens de Ik Hou Van Kerst show!

Vragen over kerst

Ons entertainment team heeft inspiratie opgedaan bij de bekende Ik Hou Van Holland show, heeft daar een gezellige en humoristische variant op gemaakt en heeft er ook nog eens een origineel kerstsausje overheen gegoten! Met deze formule wordt elke kerstborrel een groot succes.

Kerst feesten

Met de kerstmutsen op krijgen de teams in 2 rondes een gevarieerd aanbod van spel- en quizonderdelen voorgeschoteld. De presentatoren vermaken uw gasten met ludieke vragen, originele spelelementen en natuurlijk komen de bekendste kersthits voorbij bij dit kerst arrangement!

Tijdens de show worden leuke foto’s gemaakt die direct na afloop samen met een leuk verhaal op hun website worden geplaatst. Na afloop van de show ontvangt het winnende team een mooie prijs en is er tijd om nog heerlijk na te borrelen. Een echte aanrader, het kerst thema voegt veel extra sfeer toe aan deze dag. Erg leuk als bedrijfsuitje maar ook met familie of vriendengroepen een erg groot succes.

Bedrijfsuitje winnaar

Bekijk ook eens deze spellen: Ik Hou Van Brabant en Ik Hou Van Sint en Piet!

Voor kerst hebben wij ook leuke activiteiten. Kom bijvoorbeeld met kerst naar ons kerst diner arrangement in Kasteel Henkenshage!

Informatie aanvragen