Webshop
Party People

Ik Hou Van Brabant

Dit jaar ontvangt u als organisator van uw bedrijfsuitje, familiedag of themafeest de beste complimenten en zullen uw gasten nog dagen praten over dit geslaagde uitje, want dit jaar heeft u het Ik Hou Van Brabant team ingehuurd!

Ik Hou Van Brabant

Met de Ik Hou Van Brabant quiz- en spelshow heeft u een uniek stukje entertainment binnengehaald. Met 2 of 3 teams gaan uw gasten samen de strijd aan tijdens een 2 uur durende show. De presentatoren zullen u meenemen in de wereld van Brabant in de breedste zin van het woord waarbij het humorgehalte hoog ligt, de strijd enorm zal zijn en het publiek regelmatig opgezweept wordt met Brabantse hits van toen en nu

Ik Hou Van Brabant themafeest

Geïnspireerd door Ik Hou Van Holland brengen de presentatoren een ijzersterke Brabantse variant op dit kijkcijferkanon. In 2 etappes spelen de teams spelonderdelen als het Grote Merkenspel, Bekende Brabander Raden en Intro Raden. Daarnaast kunt u zelf vragen over uw eigen bedrijf of gasten aanleveren die in de show verwerkt worden waardoor de herkenningsfactor nog groter wordt. Na afloop van de show ontvangt het complete winnende team een leuk Brabants cadeau.

Zingende mensen tijdens dit themafeest

Uw fototoestel vergeten? Alleen een paar shots genomen met uw smartphone? Tijdens de show worden voortdurend foto’s gemaakt door de presentatoren en direct na afloop van de show worden deze samen met het verslag en de uitslag op de website www.ikhouvanbrabant.nl gepubliceerd zodat iedereen de volgende dag nog eens terug kan kijken. Een onvergetelijke dag waarbij gezelligheid bovenaan staat, plezier maken is het belangrijkste tijdens deze spelshow.

Feesten foto

Interesse in meer informatie over dit themafeest? Bel naar 0499 – 37 55 37 of ga naar onze contactpagina!

Bekijk ook eens deze spellen: Ik Hou Van Kerst en Ik Hou Van Sint en Piet!