Webshop
Party People

Feestavond Horror Night

Knijpt u zichzelf even in de arm. De Magic Horror Night is geen droom. Wat u meemaakt is echt. U wordt ontvangen door Graaf Dracula voor een zonderlinge feestavond. In de hoek staat een doodskist en overal zijn dichte spinnenwebben. De gastenruimte is tijdens deze feestavond mysterieus verlicht. Plotseling voelt u iets in uw gezicht. Het moet een spinnenweb zijn geweest, of was het toch… Welkom in de wereld van spanning, magie en illusie. Themafeest Horror Night: een griezelig leuke feestavond voor perfect verzorgde personeelsfeesten!

Feest avond met griezelige decoratie

Sfeervolle decoratie is tijdens een themafeest van groot belang. De feestlocatie van dit themafeest wordt dan ook geheel omgetoverd in de sfeer van een horror night. Want op deze spannende feestavond mag natuurlijk niets ontbreken! Ook tijdens een huwelijksfeest of op een huwelijk hebben wel eens zo’n fantastisch feest georganiseerd. Het feest wordt helemaal aangekleed met onze horror artikelen, zo wordt het horror thema realiteit.

Horror Nights arrangement

Overheerlijk warm en koud buffet op uw feest avond

Op een themafeest mag een toepasselijk diner natuurlijk niet ontbreken. Wij serveren u en uw gasten tijdens deze feestavond een uitgebreid en decoratief buffet met diverse warme en koude gerechten. U zal de avond genieten van de heerlijke hapjes die wij voor u serveren.

Feest avond met onbeperkt dranken

Tijdens deze feestavond schenken wij u en uw gasten een welkomstcocktail en de gehele avond dranken in overvloed. Wij zorgen ervoor dat er de gehele avond genoeg drank is voor u en uw gasten. U komt dus niets tekort bij deze horror-show.

Vuurspuwen op een horroravond

Vuur en slangenshow

Het licht dooft iets, door de rook wordt er een schim van een vrouw zichtbaar. Haar naam is Darcana. Angstaanjagende koormuziek klinkt. Darcana aanbidt haar pentakel en danst met slangen tussen het publiek. Fakkels worden aangestoken. Het vuur danst op haar armen en in haar mond. Ze knielt voor het pentakel. De muziek zwelt aan. Boven haar hoofd houdt ze een Boa Constrictor van ongeveer 2,5 meter. De kop van de slang rust op haar gezicht. Entertainment van top-niveau! Een show om nooit meer te vergeten.

Slangen op een feestavond

Feest avond met tarotkaarten

Tijdens feesten en partijen legt Darcana ook Tarotkaarten voor de gasten (voor de vuur- en slangenshow). Als de gesprekken op gang komen, zal blijken dat het allemaal zo’n onzin niet is. Sterker nog. De meest kritische toeschouwer zal moeten toegeven dat de kaarten meer kunnen vertellen dan wat hij ooit voor mogelijk hield.

Horror op een feestavond

Feest avond met All Round Discotheek

Ook muziek mag op een feest avond natuurlijk niet ontbreken. De DJ voert u tijdens deze feestavond mee in de horrorsfeer van uw feest. U zult in een griezelige stemming worden gebracht.

Dit feest is inclusief de volgende onderdelen:

  • Horror decoratie
  • Onbeperkt dranken (4,5 à 5 uur)
  • Welkomstcocktail
  • Fantastisch Warm & Koud Buffet
  • Yazilla
  • Allround DJ

Neem contact op: 0499 – 37 55 37 of vul het aanvraagformulier in:

Informatie aanvragen