Webshop

Het exclusieve CateringBedrijf La Casserole Catering Service is in staat om elk gewenst feest tot in de puntjes te organiseren op een bijzondere feestlocatie, waarbij de service hoog in het vaandel staat. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, personeelsfeest, workshop, bedrijfsfeest, of themafeest is, La Casserole Party Service verzekert haar gasten een onvergetelijk catering ontvangst op onze feestlocatie.

La Casserole heeft een eigen decorafdeling en wij kunnen voor u iedere gewenste inrichting en aankleding realiseren. De partyservice van La Casserole cateringbedrijf verzorgt bij u thuis uw gouden, zilveren of koperen bruiloft, huwelijksfeest, bruiloftsreceptie, verjaardagsfeest en diner. Wij horen graag wat u wensen zijn, zo kunnen wij ervoor zorgen dat alles word georganiseerd hoe u het wilt.

Warm of koud buffet geserveerd in onze locaties

Op uw bedrijf organiseert La Casserole Party Service complete aangeklede bedrijfsopeningen, personeelsfeesten, klantendagen, themafeesten, workshops, bedrijfsfeesten, afscheidsrecepties, jubilea en outdoor activiteiten.

Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode, Noord Brabant is een stijlvolle feestlocatie voor een ontvangst, diner, vergadering, productpresentatie, personeelsfeest, themafeest, bruiloftsfeest of galafeest. La Casserole Partyservice heeft Kasteel Henkenshage in volle glorie hersteld en beschikt hiermee over een top locatie, waar iedere bijeenkomst tot een bijzonder evenement gemaakt kan worden. Kasteel Henkenshage, een unieke trouwlocatie, biedt ook de mogelijkheid buiten uw huwelijk te voltrekken op het romantische eiland. Trouwen op Trouwlocatie Kasteel Henkenshage is hiermee een onvergetelijke gebeurtenis.

De trouwlocatie en partycentrum Aubergerie De Leesthoeve is met zijn vernieuwde lounge interieur ook voor uw bedrijfsfeest een unieke feestlocatie. In dit nieuwe interieur zijn veel natuurlijke materialen en warme kleuren gebruikt, waardoor de feest locatie een bijzonder partycentrum aan het worden is. Natuurlijk wordt het hier ook door uw Catering Bedrijf in de puntjes verzorgd.

Kasteel Ophemert in de Betuwe in de provincie Gelderland is een feestlocatie voor zowel een personeelsfeest of gewoon een gezellig familiefeest. We organiseren diverse activiteiten, entertainment en natuurlijk de totale horeca faciliteiten, zoals dranken, hapjes, diners, etc..

Feestlocatie Auberge Eeckaerde is, met zijn intieme sfeer, de perfecte locatie voor 25, 40, 50 of 60-jarige huwelijksfeesten. In het 125 jaar oude pand hebben reeds vele feesten plaatsgevonden, o.a. trouwfeesten, receptie’s, diners.

Collage locaties

In Eindhoven staat een nieuwe feestlocatie van La Casserole met de naam Het Ketelhuis (niet te verwarren met het Ketelhuis aan Strijp). Het Ketelhuis beschikt over een prachtig terras waar u heerlijk kunt ontspannen. Het Ketelhuis is ook geschikt voor workshops, jamboree sessies, gala feesten of outdoor activiteiten, maar een high tea en een barbecue zijn hier natuurlijk ook mogelijk. Bekijk hier een filmpje van deze toplocatie:

Ketelhuis Eindhoven

Het museum van moderne kunst, het VanAbbemuseum te Eindhoven, stelt een speciale vleugel ter beschikking voor al uw bedrijfsevenementen en natuurlijk ook uw privé-feesten. La Casserole Party Service is het Catering bedrijf van het VanAbbemuseum.

Het nostalgische DAF Museum (zaalverhuur) te Eindhoven heeft een authentiek plein omgeven met oude stadsgevels. Het Catering Bedrijf La Casserole is door het Daf Museum geselecteerd om hier uw bedrijfsuitje, jubileum of besloten feest tot in de puntjes te verzorgen.

De verschillende bijzondere feest locaties, o.a. Kasteel Henkenshage, zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn allen voorzien van onze voortreffelijke Party Catering Service.

De verschillende bedrijfsfeest locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.

Informatie aanvragen