Winkel

Leuk Feest Organiseren

Feest in thema van bijvoorbeeld 1001-Nacht

Bent u op zoek naar een feest voor uw bedrijf of familie met een origineel karakter? Dan is het themafeest 1001 Nacht een leuk feest. Laat uw themafeest een waar sprookje worden en treedt samen met uw gasten binnen in de bijzondere wereld van het sprookje 1001 nacht.

De Sultan in hoogsteigen persoon uit het oosten heet u en uw gasten welkom op dit thema feest en biedt u een originele Aladdin cocktail aan als welkomstdrankje. Hij ontvangt u in zijn verblijf waar goud, diamanten en de edelstenen in overvloed zijn. U zult u ogen uitkijken. Neemt u bijvoorbeeld eens plaats op de stoel van de fakir. Wellicht dat de buikdanseressen uw gasten kunnen aansporen tot ongekende en verrassende prestaties. Daarbij vertelt een mysterieuze waarzegster waarheden over de nabij en verre toekomst.

Leuk Feest met geweldige decoratie

Decoratie is bij deze feesten natuurlijk enorm belangrijk, het bepaalt de gehele sfeer van uw feest. Daarom besteden wij bij ieder feest veel aandacht aan de aankleding, inrichting en decoratie. Zo wordt de feestlocatie bij dit feest natuurlijk geheel omgetoverd in de sfeer van 1001 nacht. Wij verzorgen de gehele avond voor u de hapjes en drankjes. Alles bij elkaar een geweldig themafeest.

Feest organiseren met overheerlijk Buffet

Op feesten en partijen met een thema mag een toepasselijk warm/koud buffet natuurlijk niet ontbreken. Op dit thema feest serveren wij voor u een origineel Arabisch buffet en daarnaast nog een overheerlijk diner. U zal heerlijk genieten van het feest met het smakelijke diner.

Leuk Feest met onbeperkt drinken

Tijdens dit feest met het thema van 1001 nacht schenken wij u en uw gasten een welkomstcocktail en de gehele avond dranken in overvloed. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten niks tekortkomen!

Bekend van televisie: Yazilla

Zwaarddans en Oosterse dans Exotic!!!…..Exciting!!!….Mysterious!!! Yazilla weet zelfs uw meest bescheiden gasten in haar ban te houden met haar unieke shows, waarin de meest spectaculaire acts van de Oosterse dans verwerkt zijn. De show die Yazilla tijdens dit feest geeft, bestaat uit verschillende oude tradities. Dit is tevens een geweldige act voor uw bedrijfsuitje. Deze show zal zorgen voor een aangename sfeer op uw feest.

Thema feesten met All round Discotheek in Brabant

Ook muziek mag op een feest met thema natuurlijk niet ontbreken. De DJ neemt u tijdens dit thema feest mee in de sprookjesachtige oosterse sfeer van 1001 nacht. Het is een feest om niet te vergeten en de muziek maakt het helemaal compleet.

  • Welkomstcocktail
  • Oosterse decoratie
  • Onbeperkt dranken (4,5 à 5 uur)
  • Sprookjesachtig oosters buffet
  • Yazilla
  • Allround DJ
  • Bijzondere sfeer

Partycentrum De Leesthoeve en Auberge Eeckaerde en Kasteel Henkenshage presenteren samen met Catering La Casserole prachtige feesten, zoals personeelsfeestenthemafeestenbedrijfsfeestendinnershows, een bedrijfsuitje of een bedrijfsfeest.

Informatie aanvragen