Webshop

Feest organiseren door professionals

Een feest tot in de puntjes organiseren is een tijdrovende klus. Niet alleen moet er nagedacht worden over de locatie en aankleding, maar ook zaken zoals entertainment, eten, drinken en logistieke vraagstukken dienen opgelost te worden. Hierbij staat La Casserole graag voor u klaar! Met onze ruime ervaring in het organiseren van themafeesten en andere evenementen, nemen wij de organisatie van uw feest(en) graag uit handen. Speciaal voor u hebben we een nieuw concept ontwikkeld dat perfect geschikt is voor uw bedrijfsfeest, namelijk een GALAFEEST!

Galafeest

Tijdens dit galafeest zullen uw gasten zich wanen op een chique galapremière in Hollywood. Trek uw smoking of galajurk aan en geniet van een onvergetelijke avond. Bij binnenkomst over de rode loper krijgt u een heerlijk glaasje cava, waarna u uiteraard door onze paparazzi gefotografeerd wordt als een echte ster. Eenmaal binnen draait een DJ iedereen de dansvloer op en kan het feest beginnen. Ons personeel staat de gehele avond voor u klaar, omdat het u aan niets mag ontbreken. Compleet verzorgd met  luxe hapjes en drankjes zal dit ook zeker niet het geval zijn. Wij zorgen ervoor dat u heerlijk kunt feesten en dat alles voor u wordt geregeld gedurende de avond.

Dit feest is inclusief:

 • Ontvangst op de rode loper met glas mousserende wijn
 • Paparazzi fotograaf (foto’s zijn na te bestellen, dit is niet inclusief)
 • Bemande garderobe
 • Onbeperkt drankjes


 • Dit arrangement is uit te breiden met de volgende onderdelen:

 • Echte champagne bij binnenkomst
 • Oestermeisjes in de zaal
 • Kaviaarmeisjes in de zaal
 • Afgedrukte galafoto voor iedere bezoeker
 • Cocktailbar / mojitobar
 • Galafeest organiseren op Het Ketelhuis in Eindhoven

  De grote zaal en het Grand Café van Het Ketelhuis zijn uitermate geschikt voor een galafeest. De prachtige toogramen van 6,5 meter hoog geven deze locatie een extra bijzondere dimensie. La Casserole zorgt voor prachtige aankleding, waardoor het een topfeest wordt.

  Galafeest organiseren op Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode

  Ons gala themafeest is ook te boeken bij ons prachtige Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode. Op deze manier wordt uw gala helemaal een sprookje en een dag om nooit te vergeten.
  Gala bij u thuis

  Uiteraard kunnen wij dit feest ook verzorgen bij u thuis in de omgeving Best, Sint-Oedenrode, Eindhoven, Nuenen, Asten, Mierlo, Geldrop, Heeze, Stiphout, Lieshout, Son en Breugel, Vlierden, Ommel, Aalst, Beek en Donk en ver daarbuiten. Met dit unieke arrangement zal er binnen uw bedrijf nog lang over het personeelsfeest worden nagesproken!

  Meer informatie

  Ons galafeest is te reserveren vanaf 50 personen. De kosten voor het galafeest kunt u bij ons opvragen door op de onderstaande knop te klikken.

  Informatie aanvragen