Webshop
Party People

Feest organiseren door professionals

Uw feest laten organiseren door een professional

Een feest tot in de puntjes organiseren is een tijdrovende klus. Niet alleen moet er nagedacht worden over de locatie en aankleding, ook zaken als entertainment, eten, drinken en logistieke vraagstukken duiken op. Hierbij is La Casserole u graag van dienst! Met onze ruime ervaring in het organiseren van themafeesten en dinnershows staan wij voor u klaar om de organisatie van uw feesten uit handen te nemen. Speciaal voor u hebben we een nieuw concept ontwikkeld dat perfect inzetbaar is op uw bedrijfsfeest: GALA feesten!

Witte feesten

Tijdens dit galafeest zullen uw gasten zich wanen op een chique galapremière in Hollywood. Trek uw smoking of galajurk aan en geniet van een onvergetelijke avond. Bij binnenkomst over de rode loper krijgt u een heerlijk glaasje champagne waarna u uiteraard door onze paparazzi gefotografeerd wordt als een echte ster. Eenmaal binnen draait een DJ iedereen de verlichte dansvloer op en kan het feest beginnen. Ons personeel staat de gehele avond voor u klaar omdat het u aan niks mag ontbreken. Compleet verzorgd met luxe hapjes en drankjes zal dit ook zeker niet het geval zijn. Wij zorgen ervoor dat u heerlijk kan feesten en dat alles voor u wordt geregeld gedurende de avond.

Dit feest is inclusief:

 • ontvangst op de rode loper met glas mousserende wijn
 • paparazzi fotograaf (foto’s zijn na te bestellen, dit is niet inclusief)
 • bemande garderobe
 • DJ met verlichte dansvloer
 • DJ met verlichte dansvloer
 • Onbeperkt drankjes van 20.00u tot 01.00u

Dit arrangement is uit te breiden met de volgende onderdelen:

 • echte champagne bij binnenkomst
 • oestermeisjes in de zaal
 • kaviaarmeisjes in de zaal
 • afgedrukte galafoto voor iedere bezoeker
 • cocktailbar / mojitobar

Gala-feest organiseren op Het Ketelhuis in Eindhoven

De grote zaal en het Franse café van Het Ketelhuis zijn uitermate geschikt voor een galafeest. De prachtige toogramen van 6.5 meter hoog geven deze locatie een extra bijzondere dimensie. La Casserole zorgt voor prachtige aankleding waardoor het een top feest wordt.

GALA feest op het Ketelhuis in Eindhoven

Ons gala themafeest is ook te boeken op Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode of één van onze andere sfeervolle feestlocaties. Maar uiteraard kunnen wij dit feest ook verzorgen bij u thuis of bij uw bedrijf in de regio Eindhoven. Wij komen graag naar u toe in Nuenen, Asten, Mierlo, Geldrop, Heeze, Stiphout, Lieshout, Son en Breugel, Vlierden, Ommel, Aalst, Beek en Donk en ver daarbuiten. Met dit unieke arrangement zal er binnen uw bedrijf nog lang over het personeelsfeest nagesproken worden!

Ons galafeest is te reserveren vanaf 50 personen. De kosten voor het galafeest kunt u bij ons opvragen door op de onderstaande button te klikken.

Informatie aanvragen