Webshop
Dansen Feest

Feest Arrangementen van La Casserole

Letterlijk: Een leuk feest vindt u hier; Want wij hebben speciaal voor u de leukste feest arrangementen bij elkaar gebracht. Wat dacht u van themafeest of actief feest b.v. outdoor activiteiten? Maar ook een verrukkelijk dineren tijdens een van onze themafeesten of arrangementen is mogelijk. Wij hebben veel verschillende soorten feesten waaruit u een keuze kunt maken. Ontdek hier het feest arrangement waarnaar u op zoek bent en laat u verrassen door puur feest genot.

Een gezellige feest met familie v/d kamp.

Het entertainment zorgt voor een sfeervolle avond waarbij gezelligheid bovenaan staat. Wat gaat er zoal gebeuren op deze avond? Familie van de kamp zorgt voor een spetterende avond met de Miss Christine Travestie act, zanger Sjakie v/d kamp, Grandioze superbingo met echte prijzen, Sjonnie’s Spectaculaire Acht met vuur, glas en beton. En de grote Karaoke show met publiek ondersteund door Fam. v/d Kamp.

Feest arrangement met Familie Kamp

Foute Feesten

Dit fout feestje is een puur Hollands feest. Je moet denken aan een echt Sjonnie en Anita feest. Met de opmerkingen van de acteurs en de leuke liedjes wordt dit Hollands feest (bekijk andere themafeest) een succes voor jong en oud. Dit foute feest is een echte aanrader als je van gezellige avonden houdt. Er zullen leuke en vermakelijke acts plaatsvinden op deze avond, met een heerlijke Hollandse sfeer.

Feest Arrangement: The New Night Mare

Zodra u de drempel overgaat, zijn uw laatste vier en half uur aan het aftellen. Maar voordat wij u daglicht voorgoed gaan doven, word u meegenomen in een wereld van mysterie, gruwelijke gezelligheid, verdorvenheid en al wat niet meer. Durft u een bezoek te brengen aan ons luguber domein? Op deze avond hebben wij een verschrikkelijk verrassend programma met een heleboel hoogtepunten voor u in petto. Durft u het avontuur aan te gaan?

Nightmare Horror Arrangement

Het themafeest spektakel van America Trough the years!! Ook hier verzorgt La Casserole de gehele catering en de aankleding van de locatie.

Wij gaan vanavond tezamen met de gasten een reis door de tijd maken in het alleszeggende Amerika. We starten in the good old Country & Western, hierna genieten we van grandioze acts uit de jaren 60. Uiteindelijk eindigen we in de Glitter & Glamour van het moderne Las Vegas. America Trough the Years.

 

Nieuwe Themafeest Arrangementen

Themafeest Arrangementen

Sportief Feest Arrangement

Outdoor Activiteiten o.a.: Spelsterrenslag, Spooktocht, Schermen.

Actieve Feest Arrangementen

Workshops o.a. : Percussie, Bloemschikken, Moorddiner.

Informatie aanvragen