Webshop
Dansen Feest

Dinnershow op een prachtige locatie

Dinnershow Organisatie La Casserole.

Het is erg populair om met vrienden, bekenden, collega’s of familie te genieten van een spetterende dinnershow. Deze show tovert uw diner om tot een groot feest, en zorgt voor een geweldige sfeer.

Wat voor dinnershows kan La Casserole regelen?

Een avondvullend programma waar u onder het genot van een heerlijk drankje, lekker eten een unieke show voorbij ziet komen vol met zang, dans en allerlei ander entertainment. Laat u gasten smullen met een uitgeserveerd diner, Walking Diner, warm- en of koud buffet of Live Cooking. Met shows als “A Night to Remember” en “The Ultimate Dinner Experience” gaat u een onvergetelijke avond tegemoet. U zal worden verrast door het entertainment dat wij voor uw zullen regelen de gehele avond.

Dinnershow Moulin Rouge bijvoorbeeld

Met onze Dinnershow Moulin Rouge waant u zich in de sfeer van Parijs anno 1900. Tijdens deze geweldige avond brengen wij u een bijzonder spectaculair programma vol met muziek, show en entertainment, waarbij de fantastische Can Can dansgroep een absoluut hoogtepunt is.

La Casserole entertainment

The Highlight Fantasy Dinner Show

Met onze Highlight Fantasy Dinner Show hebben wij voor u een show samengesteld met alle hoogtepunten uit onze dinnershows. Natuurlijk met live-muziek, prachtig showballet en bijvoorbeeld een geweldige Blues Brothers of Elvis Presley Act. Dit zorgt voor veel afwisseling wat uitloopt tot een prachtige show.

Culinaire Arrangementen op de feestavond:

Moderne Dinnershow

Een avondvullend programma met entertainment, een ruim assortiment drankjes, een heerlijk (hapjes)diner voor een informele sfeer. De moderne dinnershow is erop gericht dat uw gasten onderling meer met elkaar contact hebben door een inrichting met zittafels en hoge tafels, zodat de gasten rond kunnen lopen en tevens geëntertaind worden door diverse shows. De Saturday Night Fever Dansvloer mag in deze dinnershow natuurlijk niet ontbreken. De dinnershow zal zorgen voor een onvergetelijke avond voor u en al uw gasten.

Waar kan een dinnershow plaatsvinden?

Locaties in bezit van Dinnershow Organisatie La Casserole kunnen het decor vormen van uw avondje uit. Gaat u voor een romantische setting, adviseren wij u graag Kasteel Henkenshage te Sint Oedenrode. Maar voor industriële, doch warme uitstraling bent u aan het juiste adres bij het Ketelhuis te Eindhoven. Liever een nostalgische boerderijtje met moderne tint? Auberge Eeckaerde te Eindhoven of Aubergerie de Leesthoeve te Veghel met haar prachtige kroonluchters zullen u dan zeker aanspreken. Indien u het liever dichter bij huis houdt, komt de show gewoon uw kant op. We verzorgen daar graag eventueel de entourage voor. Wij zorgen ervoor dat de locatie wordt omgebouwd en naar uw wens wordt ingericht.

Dinnershows:

  • Thema Feest
  • The Time of Your Life Dinershow
  • Perfect Dinershow
  • The Party Surprise Show
  • Viva Espana
  • Las Vegas Night
  • Dance Classics Show
  • Moorddiner
Dinnershow, the Highlight Fanatasy Show

Op onze website staat niet altijd het actuele aanbod aan dinnershows. Vraag ons naar de nieuwste dinnershows:

Informatie aanvragen