Webshop

Origineel en Gezellig Bedrijfsfeest in Eindhoven.

Originele personeelsfeesten en bedrijfsfeesten Eindhoven

Het organiseren van een origineel bedrijfsfeest in de regio Eindhoven kan een tijdrovende klus zijn. Locatie, eten & drinken en entertainment zijn slechts enkele onderdelen van het feest waar u aan moet denken. Graag nemen wij alle zorgen voor u uit handen en zorgen voor een perfect georganiseerd feest. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor elke gelegenheid en groepsgrootte is een passend antwoord beschikbaar. Wat dacht u bijvoorbeeld van een workshop om uw bedrijfsfeest op een originele manier in te vullen? Laat uw gasten tijdens het personeelsfeest kennis maken met het maken van bonbons, het bereiden van heerlijke diners of hapjes of ga de creatieve kant op met workshops boogschieten, percussie of ballonvouwen. Ook verzorgen wij de dranken en een heerlijk nagerecht voor u.

Feesten foto

Dit alles is natuurlijk perfect te combineren met een heerlijke culinaire invulling van uw personeelsfeest. Een overheerlijke barbecue, een uitgebreid buffet of een klassiek uitgeserveerd diner behoren allemaal tot de mogelijkheden. Of verras uw gasten met een high tea of tapasbuffet zodat u zich in Engelse of Spaanse sferen waant. Uiteraard zorgen wij er voor dat de aankleding en decoratie perfect aansluit op de sfeer van het feest. Daarnaast verzorgen wij op uw verzoek ook muziek of entertainment in de vorm van een DJ, band of zanger.

WIE IS DE DADER

Zoekt u een personeelsfeest- of een bedrijfsfeest-activiteit waarbij u ook kan genieten van lekker eten? Dit kan met een Wie is de dader? diner. Daag uw collega’s uit en probeer te achterhalen wie aan jullie tafel de dader is…. Dit is een leuke activiteit omdat je zo ook veel interactie hebt met elkaar, dat is natuurlijk erg van belang voor een geslaagd bedrijfsfeest. Daarna kunt u lekker van het eten genieten en nog napraten over de activiteit.Lees meer over Wie is de dader bedrijfsfeesten.

Bedrijfsfeest & Personeelsfeest locaties Eindhoven

Dit alles kan bij uw eigen bedrijf of op één van onze prachtige feestlocaties. Wij bieden u de mogelijkheid om uw personeelsfeest te organiseren op bijvoorbeeld een prachtig kasteel of een sfeervolle Auberge. Al onze locaties zijn uitstekend bereikbaar vanuit Eindhoven en ’s Hertogenbosch. Op deze prachtige locaties zal het u tijdens uw bedrijfsfeest aan niets ontbreken. Ons personeel staat graag voor u klaar om ervoor te zorgen dat u en uw gasten een onvergetelijke dag beleven. Ook verzorgen wij de gehele aankleding van uw bedrijfsfeest, wij zullen met onze materialen een fijne sfeer creëren. Op deze manier heeft u zelf geen omkijken naar de organisatie en kunt u zich volledig richten op degene om wie het die dag draait: úw personeel.

Informatie aanvragen