Webshop
Dansen Feest

Organiseren van bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeest Organiseren

Welkom op de pagina over bedrijfsfeesten. Het themafeest 1001 Nacht een leuk concept voor uw bedrijfsfeest. Laat hiermee uw bedrijfsfeest een waar sprookje worden en treedt samen met uw gasten binnen in deze wonderlijke wereld. De Sultan van 1001 nacht heet u en uw gasten van welkom op dit themafeest en biedt u een lekkere cocktail aan.

Wij organiseren bijzondere bedrijfsfeesten

In dit sprookje van de Sultan wordt u ontvangen in zijn verblijf waar goud, zilver, geld en de edelstenen in overvloed zijn. Dit is een erg bijzonder thema wat heel erg leuk kan uitpakken voor u en uw gasten. Hierdoor wordt er gezorgd voor meer interactie binnen de groep. Wellicht dat een buikdanseressen u of uw w gasten kan aansporen tot ongekende prestaties. Daarbij vertelt tijdens dit bedrijfsfeest een waarzegster waarheden over de zaken die nog in de toekomst liggen.

Ketelhuis Eindhoven

Bedrijfsfeest met Prachtige Decoratie

Goed verzorgde decoratie is voor uw bedrijfsfeest van doorslaggevend belang en ook erg belangrijk in het proces van organiseren van bedrijfsfeesten. Daarom besteedt La Casserole Partyservice bij ieder bedrijfsfeest veel aandacht aan de aankleding en inrichting. Zo wordt de feestlocatie bij dit bedrijfsfeest natuurlijk geheel omgetoverd in de sfeer van het thema. Wij beschikken over veel klassieke en moderne materialen om uw feest nog leuker te maken. Alles bij elkaar een geweldig themafeest dat u niet zal vergeten.

Bedrijfsfeest organiseren met Perfect Diner

Op feesten en partijen met een thema mag een toepasselijk warm/koud buffet natuurlijk niet ontbreken. Op dit bedrijfsfeest serveren wij voor u een origineel Arabisch buffet dat perfect aansluit bij het thema van dit bedrijfsfeest en daarnaast nog een overheerlijk diner om niet te vergeten! Als afsluiter hebben wij ook nog overheerlijke toetjes voor u, om uw bedrijfsfeest helemaal af te maken.

Bedrijfsfeest met onbeperkt dranken

Tijdens dit feest schenken wij u en uw gasten een welkomstcocktail en de gehele avond verschillende dranken in overvloed. Met het schenken van dranken houden wij natuurlijk ook weer rekening met het thema wat u voor uw bedrijfsfeest heeft gekozen.

Organisatie Bedrijfsfeest met Yazilla – bekend van TV

Zwaarddans en Oosterse dans. Exotic!!!… Exciting!!!… Mysterious!!! Yazilla weet zelfs uw meest bescheiden gasten in haar ban te houden met haar unieke shows, waarin de meest spectaculaire act’s van de Oosterse dans verwerkt zijn. Deze unieke show zorgt voor een leuke sfeer en een onvergetelijk bedrijfsfeest. De show die Yazilla tijdens dit bedrijfsfeest met thema geeft, bestaat uit een combinatie van Egyptische en Turkse tradities.

1001 nacht themafeest

Bedrijfsfeest Organisatie met All round Discotheek

Ook muziek mag op een feest natuurlijk niet ontbreken. De DJ neemt u tijdens dit thema feest mee in de sprookjesachtige oosterse sfeer van 1001 nacht. Wij zorgen ervoor dat de muziek die er wordt gedraaid helemaal past bij het gekozen thema. Natuurlijk mag u hier zelf ook over mee bepalen.

1001 nacht discotheek

Kosten Bedrijfsfeest

Richtprijs van dit bedrijfsfeest inclusief:

  • Oosterse decoratie
  • Onbeperkt dranken
  • Welkomstcocktail
  • Allround DJ
  • Sprookjesachtig oosters buffet
  • Yazilla

PRIJS OP AANVRAAG

Catering La Casserole uit Brabant verzorgt ook allerlei andere leuke feesten onder andere dinnershowsbedrijfsfeestenthemafeesten, en natuurlijk ook een leuke feestavond of thema feest.

Informatie aanvragen