Webshop
Party People

Personeelsfeest en bedrijfsfeest in Gelderland

Personeelsfeesten vieren op Kasteel Ophemert

Ook voor uw bedrijfsfeesten of evenementen is Kasteel Ophemert een uitermate geschikte locatie. Door de gunstige ligging tussen Zaltbommel, Den Bosch, Waardenburg en Geldermalsen is deze locatie breed toegankelijk.

Feesten vieren op Kasteel Ophemert bij Tiel

Het Kasteel kent meerdere zalen en ruimtes om gebruik van te maken voor bijvoorbeeld een presentatie, vergadering of een bedrijfsborrel. We hebben verschillende mogelijkheden zoals lezingen, uitstapjes, diners, walking diners, buffetten en feestavonden.De unieke uitstraling van het Kasteel zorgt voor een prachtige beleving waar uw gasten nog vaak aan terugdenken.

In Gelderland en Tiel personeelsfeesten organiseren

Het allerbelangrijkste voor een goed personeelsfeest of bedrijfsfeest is het entertainment, zoals bijv. de goede DJ. Met licht en geluid van bijzondere kwaliteit. Het betere orkest met veel mogelijkheden. leuke workshops om het feest te completeren. En bijvoorbeeld een look a like als uitsmijter. Je kunt dan denken aan Marco Borsato.

Kasteel Ophemert (bij Tiel) maakt op maat voor ieder bedrijf een voorstel om het bedrijfsfeest of bedrijfsuitje van het jaar te organiseren. Of het nu om 25 personen gaat of 250 personen wij regelen het voor u. Ten eerste uitstekende drankvoorziening zodat uw gasten niets tekort komen. Heerlijke hapjes, buffetten, barbecue’s en andere culinaire mogelijkheden.

Themafeest middeleeuwen

Wilt u met uw groep een echt Middeleeuws kasteel feest organiseren? Dat kan bij Kasteel Ophemert nabij Tiel. Wij kunnen dit geweldige themafeest voor u organiseren inclusief de aankleding, artiesten en natuurlijk de complete culinaire invulling van dit feest. Wij kunnen zorg dragen voor hofnarren, vuurspuwers, goochelaars, zwervers etc. Eventueel kan er gekozen worden voor een verhaallijn tijdens het feest, al dan niet met opdrachten voor de gasten. Door de interactie met elkaar zal de beleving des te groter zijn. Tijdens het kasteelfeest is er bij ons ook de mogelijkheid om nog activiteiten te laten plaatsvinden die bij het thema passen.

Familiefeesten vieren in Gelderland

Kasteel Ophemert is ook bij uitstek een locatie voor uw familiefeest. Denk hierbij aan het 30/40/50 jarig huwelijk. U kunt bijvoorbeeld de locatie gebruiken voor het ontvangst met iets lekkers. Vervolgens kiest u voor een van de vele activiteiten rondom het Kasteel. Hierna geniet u van een van de vele catering mogelijkheden. Een uitgebreid luxe buffet met spectaculair dessertbuffet met vuurwerk is een ware beleving voor alle gasten. Een andere optie is het walking dinner waarbij kleine gerechtjes worden rondgebracht gedurende de avond zodat de gasten heerlijk hebben gegeten, maar niet hinderlijk gestoord worden tijdens hun feest. Wij organiseren verschillende themafeesten die leuk zijn om te vieren met de familie. U kunt er ook voor kiezen om een high tea te houden thuis maar ook op een van onze locaties.

Personeelsfeesten Gelderland bij de DJ

BBQ op een echt Kasteel

Zoekt u een locatie om met een groep vrienden of familie te bbq’en? Bij Kasteel Ophemert kunt u in een geweldige ambiance genieten van een heerlijke bbq. Vanaf de binnenplaats geniet u van het aanzicht van het eeuwenoude Kasteel en de slotgracht. De culinaire invulling bestaat uit een luxe bbq met uitgebreid keuze uit vis en vlees. Dit wordt aangevuld met rijke salades, sauzen en een heerlijk broodpakket. Wij verzorgen alles zelfs de afwas hoeft u zelf niet te doen. Ook kunt u ervoor kiezen dat het eten wordt bereid door een van onze chefkoks.

Race/Rally bij Kasteel Ophemert

Wilt u een race of rally organiseren in de Betuwe, dan is Kasteel Ophemert een schitterende locatie. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om hier te verzamelen en onder het genot van een kopje koffie te route door te nemen. Nadat de route gereden is kan er nog een gezellige borrel plaatsvinden op de binnenplaats tussen de opgestelde auto’s. U kunt er tevens voor kiezen om de dag te eindigen met een heerlijk buffet of diner. Er is ruime keuze aan internationale buffetten en menu’s. Ook is het mogelijk om nog even gezellig na te borrelen met zijn allen.

Feesten foto

Bedrijfsvergaderingen/brainstormsessies

Bent u op zoek naar een locatie met inspiratie voor uw zintuigen? Kasteel Ophemert biedt een unieke omgeving om even uit de dagelijkse sleur te stappen en normale denkpatronen te doorbreken om zo out of the box te denken. Naast de zalen boven in het kasteel kunt u ook in het Koetshuis of in de kasteeltuin een vergadersessie organiseren. Onder de eeuwenoude Eik kunt u geheel in rust brainstormen. U bent vrij om te kiezen welke opstelling u wenst. Ook hier kunt u kiezen uit verschillende hapjes en dranken die wij voor u zullen bereiden.

Kasteel Feesten het leukste kasteel van Nederland

Voor uitgebreide informatie en mooie foto’s klik op onderstaande foto

kasteel bij nacht