Webshop

Bedrijfsfeest locaties

Bedrijfsfeest Locatie / Locaties

Feestlocatie Eeckaerde
Ketelhuis te Eindhoven
Kasteel Henkenshage
VanAbbemuseum
Daf Museum
Nationaal Automobielmuseum

Het exclusieve partyservice bedrijf La Casserole is in staat om elk gewenst feest tot in de puntjes te organiseren op deze bijzondere bedrijfsfeest locatie, waarbij de service hoog in het vaandel staat. Of het nu voor een receptie, een zakelijke seminar, personeelsfeest, workshop, bedrijfsfeest, of themafeesten is, La Casserole Party Service verzekert haar gasten een onvergetelijk catering ontvangst op onze bedrijfsfeest locatie. Onze locaties beschikken allemaal over een paar zalen, deze kunt u reserveren voor verschillende feesten. La Casserole heeft een eigen decorafdeling en wij kunnen voor u iedere gewenste inrichting en aankleding realiseren. Bekijk de foto’s op onze bedrijfsevenement pagina.

La Casserole Party Service organiseert compleet aangeklede bedrijfsopeningen, personeelsfeesten, klantendagen, themafeesten, workshops, bedrijfsfeesten, jubilea en outdoor activiteiten.

Collage locaties

Unieke bedrijfsfeest locatie: Het Ketelhuis in Eindhoven

Ketelhuis Eindhoven

Auberge Eeckaerde in Veghel is geschikt voor bedrijfsfeesten

Feestlocatie Auberge Eeckaerde is een pittoresk boerderijtje in de omgeving van Eindhoven. In het 125 jaar oude pand hebben reeds vele feesten plaatsgevonden, o.a. bedrijfsfeesten, receptie´s, diners en hele leuke feestavonden. Deze locatie heeft plaats voor 20 tot 200 personen en de locatie is altijd exclusief voor u gereserveerd. Auberge Eeckearde beschikt over drie zalen voor diverse evenementen. De locatie staat bekend om de fijne sfeer die het uitstraalt.

Feestlocatie voor wokken en BBQ

Het VanAbbemuseum te Eindhoven, stelt een speciaal gedeelte van het museum ter beschikking voor al uw bedrijfsevenementen en natuurlijk ook uw familie feesten. Dit is een van werelds mooiste musea op het gebied van moderne kunst. De locatie beschikt over twee zalen waarvan een het restaurant is. La Casserole Party Service is het Catering bedrijf van het VanAbbemuseum.

Het prachtige DAF Museum (zaalverhuur) te Eindhoven heeft een fantastisch mooi plein omgeven met oude stadsgevels voor feesten. Dit plein is uitstekend geschikt voor een uitgeserveerd diner tot circa 250 personen of thematische feesten van 50-500 personen. Op de benedenverdieping is een dorpsplein ingericht met winkeltjes uit de jaren dertig, een authentieke garage, een gezellig café en een replica van het kantoor van de van Doorne’s. De locatie is perfect voor zaalverhuur en evenementen-organisatie.

Midden in Brabant: Kasteel Henkenshage

Het mooiste Kasteel van Brabant voor uw bedrijfsfeest. Het kasteel is geschikt voor groepen van 60 tot 600 personen. Door de uitstekende ligging en ruime parkeergelegenheid en de unieke uitstraling is dit de locatie voor al uw personeelsfeesten.

Kasteel binnenplaats feesten

De verschillende bijzondere bedrijfsfeest locaties, o.a. Kasteel Henkenshage, zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn allen voorzien van onze voortreffelijke Party Catering Service. Het kasteel beschikt over een prachtige binnenplaats met een mooie kasteeltuin. Kasteel Henkenshage heeft drie prachtige zalen, voor ieder feest.

Voor meer informatie over onze voortreffelijke catering service kunt u altijd contact met ons opnemen.

Informatie aanvragen