Webshop
Zaal Ketelhuis

De perfecte Party Catering Service voor uw bedrijfsfeest

Catering voor uw Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest Catering
Barbecue Catering
Bedrijfsevenement Catering
Walking Diner Catering
Bedrijfsfeest Catering Verhuur
Partytenten en Spiegeltent

Uw bedrijfsfeest vieren of op uw bedrijf is een hele belangrijke dag. Er komt veel kijken bij de planning en uitvoering van het bedrijfsfeest en de catering. Heeft u een partytent nodig, hoe richt u de gastenruimte in, wat voor eten serveert u op uw bedrijfsfeest, wie boekt het entertainment? Stelt u zich eens voor dat u het allemaal zelf moet organiseren. Gelukkig staat La Casserole Catering en Party Service voor u klaar. Wij organiseren de gehele catering voor uw bedrijfsfeest. U hoeft alleen maar te genieten van onze perfecte catering service. La Casserole Catering en Party Service staat voor een onvergetelijk en onbezorgd bedrijfsfeest.

Catering opties

La Casserole biedt naast de catering service ook artiesten, decoratie en andere programma-onderdelen aan die uw ontvangst compleet maken. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft of themafeest is. La Casserole verzekert haar gasten van een onvergetelijk Ontvangst. Veelzijdigheid in partycatering service staat niet voor niets bij alle medewerkers hoog in het vaandel.

Feestlocatie Het Ketelhuis in Eindhoven

De nieuwste locatie voor onder andere bedrijfsfeesten van La Casserole, het Ketelhuis in Eindhoven. Gelegen op Landgoed De Grote Beek, zijstraat van de Boschdijk 771 in Eindhoven. Met het adres Dokter Poletlaan 45. Deze unieke locatie heeft drie prachtige zalen met een totaaloppervlakte van 800 m2. Twee zeer unieke elementen zijn de bar en de brug in de grote zaal. Het Ketelhuis heeft ook nog een prachtig terras tot zijn beschikking. Het Ketelhuis bevindt zich in een rustige omgeving, en is dus een perfecte locatie om een persoonlijk feest te geven.

Ketelhuis Eindhoven

Catering en Bedrijfsfeest op Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode, een stijlvolle locatie voor een ontvangst, diner, seminar, vergadering, productpresentatie, personeelsfeestthema feesthuwelijksfeest of andere feesten en partijen. Het kasteel beschikt over drie prachtige zalen voor elke gelegenheid. La Casserole heeft Kasteel Henkenshage in volle glorie hersteld en beschikt hiermee over een top locatie, waar iedere bijeenkomst tot een bijzonder bedrijfsevenement gemaakt kan worden. Deze unieke trouwen locatie biedt ook de mogelijkheid buiten uw huwelijk te voltrekken op het Romantische eiland.

Partycentrum voor bedrijfsfeesten te Veghel

Partycentrum De Leesthoeve te Veghel, Brabant is ingericht in een prachtige lounge-stijl door middel van kroonluchters, exclusieve fauteuils, banken en meubilair. Voor een sfeerimpressie kunt u vrijblijvend een afspraak maken om de locatie te bekijken. Deze prachtige locatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten. Zoals personeelsfeesten, huwelijksvoltrekkingen, vergaderingen, congressen, seminars en trouwfeesten. Ook deze locatie beschikt over drie prachtige zalen waar 20 tot 400 personen ontvangen kunnen worden.

Auberge Eeckaerde Eindhoven

Deze authentieke langgevelboerderij uit de 18e eeuw is sinds jaar en dag een sfeervolle locatie om elk gewenst feest te laten verzorgen. Deze prachtige feestlocatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten zoals familiefeesten, diners, themafeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en recepties. De locatie beschikt over een prachtige tuin met een mooi terras. Ook deze locatie beschikt over drie zalen voor diverse evenementen.

Gezelligheid op een bedrijfsfeest in Brabant

van Abbemuseum Eindhoven

Het van Abbemuseum te Eindhoven is een van de mooiste musea met moderne kunst in de wereld. Het Van Abbemuseum heeft ruimte voor maximaal 300 personen. Deze prachtige locatie beschikt over twee zalen, een Auditorium en het restaurant. Gecombineerd met een rondleiding is dit de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsevenement of zelfs voor een trouwfeest is dit een prachtige locatie. In combinatie met een perfecte catering service wordt uw bedrijfsevenement een groot succes.

Het Nationaal Automobielmuseum te Raamsdonkveer (Noord-Brabant)

Het mooiste Automobielmuseum van West-Europa. Ideaal voor uw themafeest, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest met een perfecte Catering Service. Dit Museum heeft vele exclusieve auto´s en motorfietsen in de collectie, waaronder de Cadillac van Elvis Presley. Deze locatie beschikt over diverse zalen, en over een binnenterras. Het Automobiel Museum is geschikt voor feesten van 20 tot 400 personen.

Daf Museum Eindhoven

In hartje Eindhoven neemt het Daf Museum een bijzondere plaats in. Op de benedenverdieping van deze feestlocatie is een fraai dorpsplein ingericht met winkeltjes uit de jaren 30, een authentieke garage en een gezellig café.  Het Daf museum te Eindhoven is bijzonder geschikt voor zaalverhuur, Catering Service, personeelsfeest, jubileum of een familiefeest met een fantastische rondleiding. Ook deze locatie heeft verschillende zalen die je kunt reserveren voor een diverse feesten. Door de historische waarde en de gunstige ligging is dit museum geschikt als bijzondere feestlocatie.

Catering Service voor bedrijfsfeesten

De verschillende locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke Catering Service en Party Catering. Bijvoorbeeld catering op Auberge Eeckaerde te Eindhoven. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Informatie aanvragen