Webshop
barbecue

Thema feest Sprookje 1001 nacht

1001 Nacht Thema Feest

Gaat uw voorkeur uit naar een feest met thema? Dan is het thema feest 1001 Nacht een leuk idee. Laat hiermee uw thema feest een waar sprookje zijn en treedt samen met uw gasten binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht. De Sultan in hoogsteigen persoon heet u en uw gasten van harte welkom op dit thema feest en biedt u een originele Aladdin cocktail aan. Hij ontvangt u in zijn verblijf waar goud en de edelstenen in overvloed zijn. Neemt u bijvoorbeeld eens plaats op de stoel van de fakir. Of geeft u toch liever de voorkeur aan uw eigen stoel? Wellicht dat een buikdanseres uw gasten kan aansporen tot ongekende prestaties. Daarbij vertelt tijdens dit thema feest een mysterieuze waarzegster waarheden over de nabij en verre toekomst. Thema feest 1001 Nacht: een thema feest met een sprookjesachtig karakter!

Thema feesten met geweldige decoratie

Decoratie is bij ieder feest met thema van doorslaggevend belang. Daarom besteedt La Casserole bij ieder thema feest veel aandacht aan de aankleding. Zo wordt de feestlocatie bij dit thema feest natuurlijk geheel omgetoverd in de sfeer van 1001 nacht. Alles bij elkaar een geweldig themafeest.

1001 nacht thema met overheerlijk sprookjesachtig buffet

De feesten met een thema mag een toepasselijk warm/koud buffet natuurlijk niet ontbreken. Op dit thema feest serveren wij voor u een origineel Arabisch buffet en daarnaast nog een overheerlijk diner.

Themafeest idee in Brabant

Nieuw Themafeest Idee: Themafeesten Disco Brabant. Kies voor een disco feest in the stijl van 1001 nacht. Wij kunnen het thema feest helemaal afstellen op uw wensen en op de wensen van uw gasten. Ons einddoel blijft hetzelfde: een geslaagd feest met een leuke thema voor u organiseren!

Feest met thema met Yazilla (bekend van TV)

Exotische dans en Arabische dansers De sensuele Yazilla weet zelfs uw meest bescheiden gasten in haar ban te houden met haar unieke shows, waarin de meest spectaculaire acts van de Oosterse dans verwerkt zijn. De show die zij tijdens dit feest met thema geeft, bestaat uit een combinatie van diverse sprookjes uit 1001 nacht. Dit is een geweldige act voor uw bedrijfsuitje.

Thema feest met all round discotheek

Ook muziek mag op een feest met thema natuurlijk niet ontbreken. De DJ neemt u tijdens dit thema feest mee in de sprookjesachtige oosterse sfeer van 1001 nacht.

Kosten 1001 Nacht thema feesten

Richtprijs van dit themafeest inclusief:

  • Oosterse decoratie
  • Onbeperkt dranken (4,5 à 5 uur)
  • Welkomstcocktail
  • Sprookjesachtig oosters buffet
  • Yazilla
  • Allround DJ

Een gevaarlijk thema feest!