Winkel

Uitjes van Beleef Eindhoven

La Casserole organiseert in samenwerking met Beleef Eindhoven diverse bedrijfsuitjes en teamuitjes voor zowel grote als kleine groepen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen jullie aan de slag met het spannende moordspel. Neem op je gemak een kijkje naar de mogelijkheden en vraag gerust naar meer informatie!

● Moordspel

Uitje: Moordspel

Heb je zin in een uitdagend en spannend bedrijfsuitje? Dan is ons moordspel perfect voor jullie. Een plotselinge moord jaagt iedereen de stuipen op het lijf, maar jullie niet! Jullie gaan graag de uitdaging aan om het mysterie op te lossen.

Deze activiteit vereist teamwork en communicatie. Alleen zo kunnen jullie de moord oplossen. Welk team weet de felbegeerde trofee te winnen?

Belangrijke informatie

● Vanaf €29,50 per persoon
● Vanaf 30 personen
● Duur: circa 2,5 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie

De groep gaat in Kasteel Henkenshage in teams van 5 of 6 personen aan de slag om de moord op Merel Broeksma te onderzoeken. Ze gaan op zoek naar de moordenaar, het moordwapen en het tijdstip van de moord. Op basis van aanwijzingen op een plaats delict, een fotoboekje en een dossier met belangrijke info start het onderzoek. Door middel van het oplossen van puzzels, het juist combineren van de vragen en wat creativiteit, wordt de moord langzaam ontrafeld. Het kasteel is het ideale decor om deze activiteit tot leven te laten komen. In alle verborgen hoekjes, achter elk schilderij en in elke kamer van het kasteel kan een aanwijzing verborgen liggen. Welk team weet aan het eind van het spel het meest over de moord op Merel Broeksma en lost dit mysterie op?

Tip

Combineer dit Moordspel met een heerlijk diner! Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Bent u toe aan een onvergetelijke dag voor uw organisatie? Neem contact op met La Casserole en samen zetten we een spectaculaire dag op touw.

Informatie aanvragen