Cateringservice en Party Catering

Uw feest thuis vieren of op uw bedrijf is een hele belangrijke dag. Er komt veel kijken bij de planning en uitvoering. Heeft u een partytent nodig, hoe richt u de gastenruimte in, wat voor eten serveert u op uw feest, b.v. een diner, wie boekt het entertainment? Stelt u zich eens voor dat u het allemaal zelf moet organiseren. Gelukkig staat La Casserole Catering en Party Service voor u klaar. Wij organiseren de gehele catering. U hoeft alleen maar te genieten van onze perfecte cateringservice. La Casserole Catering en Party Service voor een onvergetelijk en onbezorgd feest.

Cateringservice bij u thuis in mooie tenten

La Casserole biedt naast de cateringservice ook artiesten, decoratie en andere programma-onderdelen aan die uw ontvangst compleet maken. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft of themafeest is. La Casserole verzekert haar gasten van een onvergetelijk Ontvangst. Veelzijdigheid in cateringservice staat niet voor niets bij alle medewerkers hoog in het vaandel.

Cateringservice Barbecue

La Casserole Cateringservice is gespecialiseerd in barbecue-service. Wij verzorgen uw barbecue compleet, inclusief de BBQ en materialen zoals borden, bestek, buffettafels en natuurlijk mag onze kok hierin niet ontbreken. Wij komen bij u langs om een vrijblijvende offerte te maken.

Catering service High Tea

Cateringservice High Tea is zeer populair geworden de laatste jaren. Samen met onze patissier hebben wij de 3 verschillende high tea samengesteld van een goede high tea tot een zeer luxe high tea. Onze cateringservice komt graag bij u thuis om u hierover te informeren.

Cateringservice bij u thuis in mooie tenten

Cateringservice op Kasteel (barbecue, high tea, warm koud buffet, live cooking)

Op een Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode, een stijlvolle locatie voor een ontvangst, diner, seminar, vergadering, productpresentatie, personeelsfeesten, thema feest, huwelijksfeest of feesten en partijen. La Casserole heeft Kasteel Henkenshage in volle glorie hersteld en beschikt hiermee over een top locatie, waar iedere bijeenkomst tot een bijzonder bedrijfsevenement gemaakt kan worden. Deze unieke trouwen locatie biedt ook de mogelijkheid buiten uw huwelijk te voltrekken op het romantische eiland.

Cateringservice met mooi interieur Catering met mooie zwarte bartafels

Barbecue-service te Veghel

Partycentrum De Leesthoeve te Veghel (Brabant) is ingericht in een prachtige lounge-stijl door middel van kroonluchters, exclusieve fauteuils, banken en meubilair. Voor een sfeerimpressie kunt u vrijblijvend een afspraak maken om de locatie te bekijken. Deze prachtige locatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten. Het partycentrum is geheel voor u exclusief gereserveerd en na het feest brengt onze bruidsauto u naar een romantische bruidssuite.

High Tea service in Eindhoven

Deze authentieke langgevelboerderij uit de 18e eeuw is sinds jaar en dag een sfeervolle locatie om elk gewenst feest te laten verzorgen. Deze prachtige feestlocatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten zoals familiefeesten, diners, dinnershows, themafeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en recepties.

Walking dinner in een museum

Het van Abbemuseum te Eindhoven is een van de mooiste musea met moderne kunst in de wereld. Deze prachtige locatie beschikt over twee zalen, een Auditorium en het restaurant. Gecombineerd met een rondleiding is dit de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest, bedrijfsevenement of zelfs voor een trouwfeest is dit een prachtige locatie. In combinatie met een perfecte Catering Service wordt uw bedrijfsevenement een groot succes.

Daf Experience

Op de benedenverdieping van deze feestlocatie is een fraai dorpsplein ingericht met winkeltjes uit de jaren 30, een authentieke garage en een gezellig café. Het Daf museum te Eindhoven, Brabant is bijzonder geschikt voor zaalverhuur, cateringservice, personeelsfeest, jubileum of een familiefeest met een fantastische rondleiding.

Catering Service

De verschillende locaties en diensten zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke cateringservice en party catering.

Informatie aanvragen