Webshop

Warme & koude buffetten

Wij zorgen voor een culinair hoogstandje op het gebied van warme en koude buffetten, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. Zo bieden we ook een biologisch buffet aan voor degenen die eerlijk en verantwoord willen eten.

Tevens hebben wij een uitgebreid wijnassortiment samengesteld ter begeleiding van uw warme of koude buffet en verzorgen wij indien gewenst ook de overige drankjes. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de wijnen in combinatie met het eten lekker smaken.

Vanzelfsprekend stellen wij ieder buffet geheel naar uw wens en gelegenheid samen en zijn uw suggesties of bepaalde thema’s ons uitgangspunt voor een geslaagde ontvangst.

Indien gewenst nemen wij u al het werk bij de buffetten uit handen, de organisatie, de opbouw, de afwas…tot het opruimen aan toe. Zo kunt u heerlijk genieten van uw dag zonder enige zorgen.

Tevens verzorgen wij desgewenst de aankleding van uw locatie volgens uw eigen wensen of creëren wij een locatie middels een luxe pagode tent. Die locatie zal er prachtig uitzien!

Wij hebben een groot aantal warme en koude buffetten beschikbaar:

Vanzelfsprekend verzorgen wij in de maand december speciale buffetten rond de feestdagen!

Warm of koud buffet geserveerd in onze locaties
Koud buffet en warm buffet met veel gasten