Winkel

Warme en koude buffetten

Wij zorgen voor een culinair hoogstandje op het gebied van warme en koude buffetten, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en budget. Zo bieden we ook een biologisch buffet aan voor degenen die eerlijk en verantwoord willen eten.

Tevens hebben wij een uitgebreid wijnassortiment samengesteld ter begeleiding van uw warme of koude buffet en verzorgen wij indien gewenst ook de overige drankjes. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de wijnen in combinatie met het eten lekker smaken.

Vanzelfsprekend stellen wij ieder buffet geheel naar uw wens en gelegenheid samen en zijn uw suggesties of bepaalde thema’s ons uitgangspunt voor een geslaagde ontvangst.

Wij nemen al het werk bij de buffetten uit handen: de organisatie, de opbouw, de afwas… tot het opruimen aan toe. Zo kunt u heerlijk genieten van uw dag zonder enige zorgen.

Ook kunnen we de desgewenste aankleding verzorgen van uw locatie volgens uw eigen wensen of creëren wij een locatie middels een luxe pagodetent. De locatie zal er prachtig uitzien!

Mogelijkheden warme en koude buffetten

Vanzelfsprekend verzorgen wij in de maand december speciale buffetten rond de feestdagen!

Vraag vrijblijvend informatie aan

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Samen zetten we een spectaculaire dag op touw.

E-mailadres: info@la-casserole.nl
Telefonisch: 0499 – 37 55 37

Informatie aanvragen