Webshop

Barbecue en catering thuis

Cateringservice en Party Catering

Onbekommerd en zorgeloos uw feest thuis vieren, dat is wat veel mensen willen! La Casserole Catering Service helpt u daar graag bij. De gehele of gedeeltelijke organisatie wordt door onze vakkundige medewerkers verzorgd. Zodat u thuis een onvergetelijk feest kunt vieren zonder alle bijkomende beslommeringen. Wij zorgen voor een perfecte catering en eventueel ook de locatie, aankleding bij u thuis.

Tentverhuur en BBQ

Wat dacht u bijvoorbeeld van een geheel verzorgde barbecue bij u thuis. Wij regelen de barbecue tot in de puntjes. Culinair en gastvrij zoals u van ons mag verwachten. Maar ook uw huiskamer uitbreiden met een luxe partytent verwarmd en ingericht met extra meubilair is geen enkel probleem. La Casserole Catering Service: voor een uitstekende catering bij u thuis eventueel met geheel verzorgde barbecue!

Onze specialiteiten zijn onder andere:

BBQ Catering aan Huis

Thuis barbecueën op hout. Ons programma hebben wij uitgebreid met de houtbarbecue. Op deze manier willen wij de belevening van de barbecue verhogen. Bij ons kunt er ook voor kiezen dat een chef-kok voor u het vlees op de barbecue laat garen. Onze chef-koks hebben veel ervaring en verstand van verschillende soorten bereidingen. Laat u verrassen!

Barbecue BBQ Grill Ring

Relaties ontvangen bij uw bedrijf of bij u thuis

Wij zorgen ervoor dat uw gasten in een perfecte ambiance worden ontvangen en garanderen een hoogstaande catering service. Ons cateringbedrijf organiseert uw bijeenkomst van A tot Z; tot in het kleinste detail. Wij ontnemen alle zorgen waardoor u zich geheel op uw gasten kunt richten. Voor elk budget wordt een persoonsgebonden draaiboek ontwikkeld. Want wij houden graag rekening met uw wensen. Ook voor uw bedrijf regelen wij een geheel verzorgde, walking dinner, warm of koud buffet, of barbecue. Informeert u geheel vrijblijvend naar deze en andere mogelijkheden. La Casserole Partyservice: voor een meer dan alleen een uitstekende catering service bij u op het bedrijf. De Party Catering Service van La Casserole richt zich vooral op de regio Den BoschTilburgHelmond, Veghel, Uden en Eindhoven, maar ook buiten de regio Eindhoven en Den Bosch verzorgen wij uitstekende partijen!

Tenten voor tijdens de Barbecue

Barbecue / Tuinfeest

Uw Tuinfeest culinair ingevuld met een overheerlijke Barbecue feest. De chef-kok van La Casserole heeft voor u drie soorten Barbecue´s samengesteld. Tijdens uw Barbecue zal onze kok de vlees en visgerechten à la minute voor u bakken. U kunt dus heerlijk à la carte eten. Voor de jeugdige gasten hebben wij een kinder-barbecue samengesteld. Een heerlijke verzorgde barbecue voor u en uw gasten!

Cateringservice met mooie bartafels

Partytenten verhuur voor een perfect tuinfeest

La Casserole is intermediair van partytenten, wij werken uitsluitend met de beste partytenten bouwers in Nederland. Door onze professionele samenwerking bent u verzekerd van een vakkundig eindresultaat. Bijzondere aandacht gaat uit naar een passend interieur-voorstel. Wij zorgen ervoor dat alles op elkaar is afgestemd.

Tuinfeest met parasols bij de catering

Speciaal voor uw tuinfeest hebben wij een nieuw idee ontwikkeld om een eventuele partytent pas te huren ongeveer 5 à 6 dagen voor uw tuinfeest. Wij organiseren uw tuinfeest alleen met prachtige party parasols en klassieke of trendy inrichting, decoratie en aankleding. In de regio Eindhoven, Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam, Tilburg, Breda, Arnhem, Nijmegen en Utrecht hebben wij dit concept al diverse keren toegepast met groot succes.

Informatie aanvragen