Webshop
Party People

Exclusief Culinair Theater Diner

Theaterdiner voor grote groepen

La Casserole heeft voor grotere groepen een aantal theaterdiners en dinnershows samengesteld. Deze middag en/of avond kunnen wij samen met u invullen met een cabaretier/zanger/zangeres/tonproater/showdance en allerlei soort entertainment om van deze avond een groot succes te maken. De culinaire invulling voor zo’n avond is erg belangrijk en leidend. Er zijn twee mogelijkheden: je dineert formeer of informeel. Formeer dineren is een sitting-down diner en een informeer theaterdiner houdt in dat mensen zowel zittend als staand kunnen dineren. Ze hebben daarbij de gelegenheid om met iedereen een praatje te voeren. Over het algemeen serveren wij in zo’n geval een walking diner.

Theater diner voorbeeld voor Brabant

Theaterdiner met Rob en Emiel

Theater Diners Decoratie

Het unieke duo en Rob en Emiel is entertainment van de bovenste plank. De verbazing is enorm. Als u nog nooit bij één van hun shows bent geweest, dan is dit de unieke kans. Deze mentalisten stijgen boven iedereen uit. Met deze professionals hebben wij het leukste theaterdiner ooit georganiseerd. U gaat genieten van dit theater waarbij u verstelt zult staan van de mentalisten.

Theaterdiners

Wij serveren de gasten drie kleine mondvermaakjes. Hieronder ziet u de hapjes waarbij ook staat uitgelegd wat er precies in zit.

***
SALADE VAN KRAB
verse krabsalade met zoetzure zeewier
***
VERSE SLIBTONG MET HOLLANDSE GARNAALTJES
met meegebakken knolselderij en truffeljus
***
WILDE REERUG
gebraden reerug met bospaddestoelen
***
DE LEKKERSTE AMBACHTELIJKE CHOCOLADE DESSERTS
o.a.
Dessert van 3 soorten chocolade

Voor meer informatie over de theaterdiners of onze andere mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.