Webshop

Partycatering: Exclusieve & Perfecte Party Catering

Uw feest thuis vieren of op uw bedrijf is een hele speciale dag. Er komt veel kijken bij de planning en uitvoering. Heeft u een partytent nodig? Heeft u een artiest nodig? Hoe gaat u de catering regelen? Stelt u zich eens voor dat u het allemaal zelf moet organiseren. Gelukkig staat La Casserole Catering voor u klaar met onze party catering arrangementen. Wij verzorgen de gehele catering, zodat u alleen maar hoeft te genieten van onze perfecte service. Wij zorgen ervoor dat alles voor u wordt geregeld!

Wij zijn beschikbaar in onder andere Nuenen, Son & Breugel, Geldrop, Best, Sint Oedenrode, Eindhoven, Veldhoven, Waalre, enzovoort.

Catering mogelijkheden

Luxe Partycatering en partyverhuur

La Casserole biedt naast de catering service ook artiesten, decoratie en andere programma-onderdelen aan die uw ontvangst compleet maken. Daarvoor is onder andere onze partyverhuur afdeling verantwoordelijk. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft of themafeest is. La Casserole verzekert haar gasten van een onvergetelijk Ontvangst. Veelzijdigheid in catering service staat niet voor niets bij alle medewerkers hoog in het vaandel.

Tentverhuur en BBQ

Partycatering en overheerlijke Barbecue

La Casserole biedt u vier barbecue arrangementen aan, waaronder één Spaanse barbecue. Onze chef-kok maakt voor u de lekkerste gerechten klaar op de barbecue. Meer informatie over deze BBQ mogelijkheden.

Partycatering op Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode, een stijlvolle locatie voor een ontvangst, diner, seminar, vergadering, productpresentatie, personeelsfeestenthema feesthuwelijksfeest of feesten en partijen. La Casserole heeft Kasteel Henkenshage in volle glorie hersteld en beschikt hiermee over een top locatie, waar iedere bijeenkomst tot een bijzonder bedrijfsevenement gemaakt kan worden. Deze unieke trouwen locatie biedt ook de mogelijkheid buiten uw huwelijk te voltrekken op het Romantische eiland.

Catering opties

Trouwlocatie en Partycentrum

Partycentrum De Leesthoeve te Veghel is ingericht in een prachtige lounge-stijl door middel van kroonluchters, exclusieve fauteuils, banken en meubilair. Voor een sfeerimpressie kunt u vrijblijvend een afspraak maken om de locatie te bekijken. Deze prachtige locatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten.

Auberge Eeckaerde Eindhoven met uitstekende partycatering

Deze authentieke langgevelboerderij uit de 18e eeuw is sinds jaar en dag een sfeervolle locatie om elk gewenst feest te laten verzorgen. Deze prachtige feestlocatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten zoals familiefeesten, diners, themafeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en recepties. De locatie beschikt ook nog eens over een prachtig terras!

Van Abbemuseum

Het van Abbemuseum te Eindhoven is een van de mooiste musea met moderne kunst in de wereld. Deze prachtige locatie beschikt over twee zalen, een Auditorium en het restaurant. Gecombineerd met een rondleiding is dit de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsevenement of zelfs voor een trouwfeest is dit een prachtige locatie. In combinatie met een perfecte catering service wordt uw bedrijfsevenement een groot succes.

Catering en Partyverhuur Raamsdonksveer / Geertruidenberg

Door een paar vaste klanten in Raamsdonksveer en Geertruidenberg heeft La Casserole uit Best zich stevig gevestigd in de catering business. Het bedrijf krijgt steeds meer klanten die vooral gaan voor de luxe en exclusieve partycatering maar het moet wel betaalbaar blijven. De kwaliteit-prijs verhouding is erg goed bij La Casserole!

Partyservice Daf Museum en Feestlocaties

In hartje Eindhoven neemt het Daf Museum een bijzondere plaats in. Op de benedenverdieping van deze feestlocatie is een fraai dorpsplein ingericht met winkeltjes uit de jaren 30, een authentieke garage en een gezellig café. Het Daf museum te Eindhoven is bijzonder geschikt voor zaalverhuur, Catering Service, personeelsfeest, jubileum of een familiefeest met een fantastische rondleiding.

Catering Service

De verschillende locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke Catering Service en Party Catering arrangementen. Wij verzorgen voor u een heerlijk diner waarvan u zeker zal genieten.

Partyverhuur Partytenten Verhuur

Het partytenten verhuren besteedt Catering en Partyservice la Casserole uit aan de betere partytentverhuur bedrijven. Wij hebben daar diverse relaties in o.a. Schijndel Best, Oirschot, Boxtel, Veldhoven, Geldrop, Son en Breugel, Leende, Heeze en Waalre. Tevens kijken wij naar de allernieuwste trends bij het huren van partytenten en partycatering.

Catering mogelijkheden in Regio:

In de hele regio Eindhoven leveren wij bijzonder goede catering arrangementen, onder andere in de plaatsen: Nuenen, Son & Breugel, Veldhoven, Geldrop, Best, Sint Oedenrode, Lieshout, catering service Oisterwijk, Boxtel, Oirschot, Moergestel, Valkenswaard en Aalst-Waalre (en catering Waalre).

Referenties

CATERING VELDHOVEN
Fam. van Lodewijk
Barbecue 100 personen
Luxe partyverhuur bartafels & luxe meubilair
Full service catering Veldhoven
CATERING WAALRE
Fam. van Schijndel
’s Middags high tea
’s Avonds diner voor 60 personen
Partyverhuur luxe diner tafels, stoelen en exclusieve verlichting
Full service partycatering Waalre
PARTYCATERING OIRSCHOT
Fam. van Veldhoven
Walking dinner 80 personen
Trendy bartafels (statafels) tuinfeest fakkels
Kwaliteit catering Oirschot
PARTYCATERING BEST
Fam. Driesen
Grote bruiloft
Lunch brunch diner Best
High tea walking diner culinaire hapjes
Partytenten partyverhuur
Full service catering Best
CATERING BOXTEL
Fam. van Lieshout
25 jarig huwelijksfeest
Thuis catering 125 personen
Luxe warm koud buffet culinaire hapjes
Entertainment partyverhuur partytenten
Full service partycatering Boxtel
CATERING SON EN BREUGEL
Fam. van Boven
Diner 20 personen
Barbecue 110 personen
Zeer exclusieve partytenten met luxe inrichting en verlichting
Exclusieve en luxe catering Son en Breugel
PARTYCATERING GELDROP
Fam. van Mierlo
Partycatering bruiloft dochter
2 dagen
Diner
High tea
Show cooking / live cooking
Culinaire borrelhapjes / sushi
Prachtige partytent met verrassend meubilair verlichting fakkels
CATERING HEEZE PARTYCATERING LEENDE
Bedrijfsfeest Leende Heeze bedrijfsopening
Spectaculaire opening met champagnefles van 8 meter hoog
Bekende artiesten van TV
Fantastische mooie tafels, stoelen en led verlichting
Rode loper
Show cooking, walking diner culinaire hapjes
Barbecueën door een bekende TV kok
Spaans tapas buffet chinees Indisch buffet
Exclusieve luxe partycatering Heeze Leende
PARTYCATERING BOXTEL
Bezorgen warm koud chinees Indisch buffet
High tea tapas buffet sushi
Servies tafels stoelen linnengoed bestek
Luxe warm koud buffet culinaire hapjes
Entertainment partyverhuur partytenten
Full service partycatering Boxtel
CATERING SINT OEDENRODE
Fam. van Oisterwijk
Bezorgen spaans tapas buffet
Incl. borden, bestek, buffettafels
alles ongewassen retour
CATERING SCHIJNDEL
Dhr van Ostaden
Italiaanse catering Schijndel
Volledige Italiaanse catering
Leuke partytenten met Italiaanse aankleding
Italiaanse wijnen Italiaans buffet / walking diner

Informatie aanvragen