Webshop

Mobiele koffiebar huren

Een koffietruck huren

De koffiebeleving, iets waar steeds meer mensen naar op zoek zijn. En wij ook. Wij hebben een aantal leuke opties die op ieder evenement, feestjeborrel, opening etc. kunnen worden weggezet. Want een goed ontvangst, begint met goede koffie uit een mobiele koffiebar.

Mini Coffee Bar

Een van de mobiele koffie barren die een echte eyecatcher is op je evenement, is de Mini Coffee Bar. Een Mini Cooper die is omgebouwd tot koffiebar. Door het maken van unieke koffie’s, zoals bijvoorbeeld de Red Velvet Latte verovert u de harten van al uw gasten.

Mini Koffiebar

De Mini Coffee Bar is een van de spraakmakende oplossingen voor koffie op locatie die wij aanbieden. Het is eens wat anders dan een standaard koffie bar, zo’n hippe Mini Cooper waarvan je niet verwacht dat je er een volledige koffievoorziening in kunt huisvesten. Door zijn geringe omvang, kan de Mini ook vaak binnenshuis geplaatst worden. En is het feestje nog niet spraakmakend genoeg, dan zal deze Mini en de bijbehorende barista de tongen wel doen rollen. De koffie is kraakvers en de barista een echte rasentertainer, kortom een spetterende aanvulling.

Heerlijke koffie

Piaggio

Een koffiebar waarbij de koffie wordt geserveerd vanuit een piaggio wat zorgt voor een zeer prettig aanzicht. De bar straalt iets charmants en chiques uit, waardoor je evenement net even wat meer af is. Een heerlijk kopje koffie slaat niemand af en middels de gezellige sfeer komen uw gasten op deze manier altijd ‘thuis’.

Piaggio
Lekkere koffie uit de Piaggio koffietruck

Mobiele koffiebar

Ontvang je gasten met goede koffie met de mobiele koffiebar. Met een breedte van slechts 68 cm past de bar door iedere deur of lift. De koffie wordt bereid met een professioneel espresso apparaat: La Marzocco Linea. Alle koffie wordt per kopje gemaald. De juiste maling is een van de allerbelangrijkste geheimen van een goede espresso.

Koffie uit de mobiele koffiebar
Mobiele Koffiebar

Naast de mobiele koffiebar kun je ook eens kijken naar ons aanbod aan foodtrucks. Een erg mooie en lekkere combinatie.