Italiaans Buffet / Italiaanse catering
Heerlijk Italiaans eten
Heerlijk eten van het Italiaanse buffet.
La Casserole brengt de Italiaanse keuken bij u thuis of geniet van een overheerlijk Italiaans buffet op één van onze prachtige locaties. Een verjaardags- of bedrijfsfeest, een familiereünie of een bruiloft zijn bijzondere en belangrijke gelegenheden waarbij wij ingeschakeld kunnen worden voor de bereiding van origineel Italiaans eten dat met liefde en aandacht worden gemaakt. Desgewenst kunnen wij voor de logistieke kant zorgen zoals servies, glazen, statafels en bestek.
Bijzonder Italiaans Buffet
Om aan uw specifieke wensen te kunnen voldoen maken we eerst een afspraak om te kijken wat u precies in gedachten heeft. Vanzelfsprekend adviseren wij ook passende wijnen. Wij hebben een groot aanbod catering mogelijkheden. Hieronder een overzicht van de Italiaanse hapjes die wij voor u kunnen serveren.

ITALIAANS BUFFET / ITALIAANSE CATERING
- WARME GERECHTEN
- LASAGNA BOLOGNESE
- Deeg-laagjes gevuld met ham, rundvlees afgemaakt met tomaten-basilicumsaus en geraspte Mozzarella.
- POLLO CON LE OLIVE
- Stukjes kipfilet in een saus van witte wijn, olijven, tomaat en knoflook.
- COZZE ALLA MARINARA
- Matrozen-mosselen.
- CANNELLONI MET GROENTE EN KAAS
- Pastarolletjes gevuld met groente en kaasfarce in een tomatensaus.
- RISOTTO CON PORRO, PEZZETTINI DI LARDO E PECORINO
- Risotto met gestoofde prei,spekjes en pecorino
- TORTELLINI
- Verse deegwaren gevuld met vlees in een heerlijke tomatensaus, bestrooid met Parmezaanse kaas.
- SPAGHETTI À LA CARBONARA
- Spaghetti met een baconsaus.
- TAGLIATELLE
- Lint van deeg overgoten met een Gorgonzolasaus.
- GEGRILDE VERSE AUBERGINES
- Gegrilde Aubergines met geitenkaas, tomaat, rucola en balsamico azijn
- ITALIAANSE AARDAPPELSALADE
- Huisgemaakte Aardappelsalade met sperziebonen en pestodressing
- VERDURE MISTE GRIGLIATE AL ROSMARINO
- Gegrilde gemengde groenten met rozemarijn
- SALADES
- Verse venkelsalade met partjes van sinaasappel
- Witte bonensalade uit Florence met tonijn
- Caprese salade met ansjovisfilets
- Gemengde Italiaanse salade met groene en zwarte olijven
- Toscaanse Rijstsalade met paprika, tomaat, basilicum en Italiaanse kruiden
- BROODPAKKET
- Heerlijk vers afgebakken broodpakket, met o.a. wit en bruin stokbrood, ciabattabrood en olijfbrood
- Onze huisgemaakte kruidenboter en gezouten roomboter
Indien u wenst bieden wij ook een uitbreiding aan:

- INVOLTINI A LA SALTIMBOCCA
- Kalfsfiletrolletjes gevuld met parmaham
Italiaanse catering / Catering Italiaans
Onderstaand diverse Italiaanse diner mogelijkheden:
- BUFFET VAN ITALIAANSE VOORGERECHTEN
- Onderstaande voorgerechten worden gepresenteerd op het culinaire buffet.
- Wij presenteren drie voorgerechtjes per persoon:
- CARPACCIO VAN RUNDERHAAS
- Gemarineerde ossenhaas met Pecorino kaas
- VITELLO TONATO
- Dunne tranches kalfshaas met tonijnmayonaise
- RAUWE ZALM
- Rauwe zalm met citroen dressing
- PARMAHAM-MELOEN
- Italiaanse gerookte ham met meloen en vijgen
- CAPONATA
- In olie gesauteerde blokjes aubergines
- TAGLIATELLE
- Tagliatelle-salade met frambozendressing en vers fruit
- SALADE CARPRESE
- Salade van Mozzarella, basilicum en tomaten
DINER BUFFET VAN OVERHEERLIJK ITALIAANS ETEN
- BUFFET MILANO
- POLLO AL DIABOLO
- Kip met een Italiaanse rode wijnsaus, basilicum en tomaten
- COSTATA DI BUE ALLA PIZZAIOLA
- Ossenhaas Pizzaiola
- SPAGHETTI NATUREL (WIT).
- TAGLIATELLE (GROEN).
- RISOTTO DI ESTATE
- Zomerrisotto
- GNOCCHI DI PATATE
- Romeinse aardappelballetjes met vleessaus
- Italiaans groentengarnituur en salades
- ITALIAANS DINER BUFFET PARMA
- COSCIOTTO D’AGNELLO ALLA PASQUALINA
- Lamsbout Pasqualina (pittige saus)
- COSTATA DI BUE ALLA PIZZAIOLA
- Ossenhaas Pizzaiola
- SPAGHETTI NATUREL (WIT).
- TAGLIATELLE (GROEN).
- RISOTTO DI ESTATE
- Zomerrisotto
- GNOCCHI DI PATATE
- Romeinse aardappelballetjes met vleessaus
- Italiaans groentengarnituur en salades
- ITALIAANS DINER BUFFET VENETIA
- COSCIOTTO D’AGNELLO ALLA PASQUALINA
- Lamsbout Pasqualina (pittige saus)
- VITELLO ALLA MARENGO
- Kalfshaas in witte wijn en tomatensaus
- SPAGHETTI NATUREL (WIT).
- TAGLIATELLE (GROEN).
- RISOTTO DI ESTATE
- Zomerrisotto
- GNOCCHI DI PATATE
- Romeinse aardappelballetjes met vleessaus
- Italiaans groentengarnituur en salades

- BUFFET VAN OVERHEERLIJK ITALIAANS ETEN
- COSTATA DI BUE ALLA PIZZAIOLA
- Ossenhaas Pizzaiola
- VITELLO ALLA MARENGO
- Kalfshaas in witte wijn en tomatensaus
- SPAGHETTI NATUREL (WIT).
- De overbekende Italiaanse spaghetti in truffelolie bereidt
- TAGLIATELLE (GROEN).
- Brede lintpasta in pesto
- RISOTTO DI ESTATE
- Zomerrisotto
- GNOCCHI DI PATATE
- Romeinse aardappelballetjes met vleessaus
- Italiaans groentengarnituur en salades
Indien u wenst worden bovenstaande buffetten uitgebreid met:
- COZZE ALLA MARINARA
- Matrozen-mosselen
of
- GAMBERONI AL AGLIO-OLIO
- Scampi’s in knoflookolie
- CARNE DI MAIALE CON LE OLIVE
- Stukjes varkensvlees in een saus van witte wijn, olijven, tomaat en knoflook.
WALKING DINER ITALIAANS
- KOUDE GERECHTJES
- CARPACCIO VAN RUNDERHAAS
- Gemarineerde Runderhaas op een bedje van fijngesneden sla, overgoten met truffelmayonaise, croutons, pijnboompitten en oude Italiaanse kaas.
- SALMONE FRESCO
- Rauwe zalm geparfumeerd met citroendruppels.
- PROSCIUTTO DI PARMA
- Op Italiaanse wijze gerookte ham met Galia Meloen.
- CAPONATA SICILIË
- In olie gesauteerde blokjes aubergines.
- FAGIOLI TOSCANELLI CON TONNO
- Salade van verse tonijn en Balsamico.
- TAGLIATELLE
- Salade van Tagliatelle met yoghurtdressing en vers fruit.
- TRADITIONELE MOZZARELLA
- Mozzarella met geitenkaas, basilicum en tomaten.
- WARME GERECHTJES
- COSTATA DI BUE ALLA PIZZAIOLA
- Boterzachte Ossenhaas Pizzaiola.
- CANNELLONI MET GROENTEN EN KAAS
- Pastarolletjes gevuld met groenten en kaasfarce in een tomatensaus.
- LASAGNA BOLOGNESE
- Deeg-laagjes gevuld met ham, rundvlees afgemaakt met tomaten-basilicumsaus en geraspte Mozzarella.
- COSCIOTTO D’AGNELLO ALLA PASQUALINA
- Lamsbout Pasqualina (pittige saus)
- COZZE ALLA MARINARA
- Matrozenmosselen.
- CALAMARIS AL AGLIO-OLIO
- Gevulde inktvis in knoflookolie.
- DESSERTS
- HUISGEMAAKTE CHOCOLADEMOUSSE
- Verse chocolademousse met echte chocolade.
- SOUFFLÉ GLACÉ
- Luchtige Soufflé van passievruchten.
- GEKONFIJTE ANANAS
- Vers gekonfijte ananas met frambozensaus.
- ORIGINELE TIRAMISU
- Italiaanse patisserie met vanille saus en slagroom.
- SOEPJE VAN ROOD FRUIT
- Compositie van vers rood fruit en vanille-ijs.
- TAARTJE VAN FRAMBOZEN
- Frambozentaartje met slagroom en verse Frambozen.
Wij serveren per persoon drie koude gerechtjes, drie warme gerechtjes en twee nagerechtjes.
“ITALIAANS” DESSERT BUFFET
- DIVERSE ITALIAANSE IJSSOORTEN
- VERSE FRUITSALADE MET MARSALA
- TIRAMISU
- Overheerlijk nagerecht met Mascarpone
- ITALIAANS SCHUIM
- Schuimgebak van eiwit geserveerd met kersen.
- PESCHE AL FORNO
- Perziken uit de oven
- MELE RENETTE AL FORNO CON GLI AMARETTI
- Gebraden appelen met bitterkoekjes