Winkel

High tea

De oorsprong van de high tea begon rond 1840. In dat jaar kreeg Anna, de 7e hertogin van Bedford, rond 16.00 uur honger en kon niet wachten tot aan de avondmaaltijd. Speciaal voor haar werd een lichte maaltijd bereid met verschillende soorten thee. Deze gebeurtenis leidde tot het drinken van thee rond 16.00 uur, wat door vele dames en heren van stand werd nagevolgd en zo een nieuwe trend werd.

Deze traditie wordt nog steeds in stand gehouden in Engeland. De Engelse thee is niet slechts een drank, maar een lichte maaltijd met allerlei lekkere kleine gerechtjes.

De afternoon tea is inmiddels uitgegroeid tot een high tea, gecombineerd met tal van zoete en hartige gerechten.

Genieten van een uitgebreide high tea

Voor ons is het belangrijk dat u tijdens de catering van uw high tea kunt genieten van alle lekkernijen, maar ook van de contacten en vriendschappen. Gemiddeld wordt hier dan ook drie uur voor uitgetrokken.

U kunt ervoor kiezen om de high tea ook door ons te laten serveren. Op deze manier heeft u uw handen helemaal vrij en kunt u zich volledig op uw gasten richten. Wij zorgen ervoor dat alle hapjes en dranken voor u klaarstaan, u hoeft hier verder geen omkijken meer naar te hebben. U kunt ervoor kiezen om de high tea bij u thuis te houden of op een van onze schitterende locaties. Het uitserveren van de high tea is mogelijk tegen een uurtarief. Dit uurtarief is inclusief de opbouw, het uitserveren van de high tea, afbouw en de afwas.

Catering high tea

Tijdens deze high tea / royal afternoon tea wordt onbeperkt thee geschonken in diverse smaken, waaronder kersen, aardbeien, Earl Grey, Ceylon, rooibos, sinaasappel, etc. We hebben een erg breed assortiment, dus als u vragen heeft over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen!

Dit wordt de volmaakte combinatie van een thee en een culinaire happening. U kunt genieten van een kopje heerlijke thee en van de hartige en zoete lekkernijen. Wij bereiden de lekkerste hapjes voor u en zorgen dat deze op tijd op tafel verschijnen.

Bij de high tea catering aan huis leveren wij natuurlijk borden, bestek, buffettafels, servetten, decoratiematerialen en natuurlijk kunt u alles ongewassen retour zenden. We vinden het belangrijk dat u lekker kunt genieten zonder dat u daarna nog moet denken aan de afwas.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen. Samen zetten we een spectaculaire dag op touw.

E-mailadres: info@la-casserole.nl
Telefonisch: 0499 – 37 55 37

Informatie aanvragen