Winkel

Foodtruck huren

Overgewaaid uit Amerika en niet meer weg te denken in de Nederlandse evenementen wereld. De Foodtruck is helemaal hot. Oude Citroëns, Renaults, Dodge ’s, maar ook brandweerwagens, ziekenauto’s, caravans, legervoertuigen, oude aanhangwagens, verkoopwagens en tuk tuks worden omgebouwd tot de meeste unieke en creatieve Foodtrucks.

Huur Foodtruck Catering

De trucks gaan uiteraard gepaard met eigentijds en hip eten uit allerlei windstreken; Belgische verse frites met Truffelmayonaise, Barista koffie, Surinaamse Roti, Real American Burgers, Mexicaanse Tortilla’s, Fish & Chips, Home Made Wafels, A la Minute gerookte Zalm, Pulled Pork, etc.

Huur een Foodtruck

La Casserole Luxe Catering gaat graag met zijn tijd mee en introduceert daarom met veel trots zijn eigen Foodtruck: de Piaggio Ape TukTuk.  Een kek wagentje die multifunctioneel ingezet kan worden. Wij zitten niet vast aan een concept en zijn daardoor in gelegenheid om de meest uiteenlopende gerechten te presenteren. Enkele voorbeelden die de revue al zijn gepasseerd:

  1. A la Minute Gerookte Zalm
  2. Italiaanse Espresso en Koffie en bijzondere theetjes zoals Jasmijn-Peer
  3. Borrelhapjes in alle soorten en maten
  4. Nieuwe Haring, uiteraard met een gesnipperd uitje
  5. Roseval Frites met Truffelmayonaise
  6. Sappige Runderburger, Kipburgers en Falafelburgers, gebakken op de Grill Ring
Foodtruck zalm bakken

Zelf plannen om een spetterend feest te organiseren met Foodtruck? Wij denken graag met u mee om dit te realiseren. Een aantal concepten staan kant en klaar op de boekenplank om gebruikt te worden. Echter is het ook mogelijk om uw eigen ideeën toe te passen. Laat het ons weten en wij denken graag met u mee!

Foodtruck met koffiebar

Het Foodtruck concept is te boeken bij onze locaties in Eindhoven en Sint-Oedenrode, maar ook bij u thuis. Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit om telefonisch of schriftelijk contact op te nemen.

Bij ons kunt u verschillende Foodtrucks huren van de meest uiteenlopende wagentjes en karretjes.

Foodtruck Collage