Webshop

Exclusieve Catering door heel Nederland

Cateringservice en Party Catering

Exclusieve Catering

La Casserole verzorgt de exclusieve catering in veel verschillende steden en regio’s. Exclusieve catering in onder andere de volgende plaatsen: Nijmegen, Utrecht, Breda, Tilburg, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem en Eindhoven. De foto’s hieronder geven u een indruk van de aankleding die wij verzorgen op verschillende locaties.

Feest met stretch tent

La Casserole presenteert in samenwerking met diverse top chefs!

Heerendiner

Tenten verhuur bij onze barbecue

Michelin Sterren Catering

Als u een diner wilt van absoluut hoog niveau dan zorgt onze exclusieve catering- en barbecue aan huis combinatie van La Casserole voor een absoluut hoogtepunt van de avond. Dit doen wij in samenwerking met een echte Michelin chef-kok! Deze Michelin chef-kok verzorgt de gehele avond heerlijk eten voor u en uw gasten.

Dinerzaal trouwen

Culinaire hoogtepunten

Exclusieve culinaire hoogtepunten

Wij serveren de gasten drie kleine mondvermaakjes.

VOORGERECHTEN

SALADE VAN KREEFT
met lauwwarme basilicumdressing en krokante mango
KRABSALADE
met zilveruitjes mayonaise en kleine warme loempiaatjes

TUSSENGERECHTEN

VERSE ZEETONG MET COQUILLES
met meegebakken knolselderij en truffeljus
BRESSEDUIFJE MET GANZENLEVER
En pommerolesaus

HOOFDGERECHTEN

REERUG
met perencompôte en lauriersaus en schuim van hazelnoot
KALFSENTRECOTE
Met bospaddestoelen en ducelle van sjalotten

KAASWAGEN

KAAS “CASSEROLE”
De 12 meest exclusieve harde en zachte kaassoorten uit Europa
Met een glaasje Port

NAGERECHTEN

DE LEKKERSTE DELEN VAN VARONE CHOCOLADE
o.a. gefrituurde witte chocolade Warme chocolade cakeje Canneloni van chocolade
GRAND DESSERT
De mooiste warme en koude dessertgerechtjes

Referenties

CATERING IN AMSTERDAM
Familie Janssens
Bruiloft dochter: High Tea. Walking Dinner, Luxe Partytent en feestbenodigdheden van Cateraar La Casserole.
CATERING NIJMEGEN
25-jarig jubileum van de familie Otter
Diverse Partytenten, design meubels, statafels, verlichting (partyverhuur), walking dinner. Tijdens de receptie lekkere borrelhapjes en ’s avonds een overheerlijk walking dinner.
CATERING UTRECHT
De heer en mevrouw Mijdrecht
40-jarig huwelijksfeest met een middag- en avond programma. ’s Middags met een overheerlijke High Tea en als hoofdmaaltijd een uitgebreide barbecue. De gelegenheid was aangekleed met diverse witgelakte statafels, ledverlichting voor in de partytent en strak witte stoelen.
EXCLUSIEVE CATERING IN BREDA
de Familie van Hulst
25-jarig huwelijksfeest met gezellig borrelen in de middag met lekkere borrelhapjes barbecueën en wokken. Met prachtig zwarte barmeubels, stoelen en zwart gelakte statafels voor in de partytenten.
TILBURG CATERING
op de bruiloft van Janneke en Herman:
Grote zeskantige partytenten, fantastisch ingericht met statafels, zitgelegenheden, barmeubels en verlichting. Overdag was er een High Tea, ’s middags was er voor de familie een diner aan huis. Vervolgens waren er ’s avonds bij het feest lekkere borrelhapjes.
Bij de heer en mevrouw Hellings zijn we in Arnhem langs geweest voor hun familie-uitje. Tijdens de avond was er een overheerlijk warm en koud buffet in combinatie met een chinees Indisch buffet en een Italiaans buffet. De partyverhuur bestond uit borden, bestek, buffettafels en alles ongewassen retour.
ZEER EXCLUSIEVE CATERING EINDHOVEN
De heer van Stralen
Dit thuisdiner voor 20 personen was zeer exclusief met zilver bestek, linnen servetten aan een grote ovale tafel. Diner op Michelin-sterren niveau.
CATERING UTRECHT / ROTTERDAM
Top bedrijfsfeest / groepsuitje zowel in Rotterdam als in Utrecht op hetzelfde tijdstip met twee locaties. Totaal voor 200 personen. Hierbij leverde wij diverse warme en koude buffetten, dessert buffetten en veel professioneel entertainment.
CATERING AMSTERDAM BIJ DE FAMILIE COHEN:
Levering warm en koud buffet, 120 personen. Chinees Indisch buffet, 80 personen. Italiaans buffet, 80 personen.
CATERING ROTTERDAM MET PRACHTIGE PARTYTENTEN
bij de familie Gerritsen. 25-jarig huwelijksfeest met een prachtig ingerichte partytent met trendy warm meubilair (lounge inrichting). Gastronomisch diner, uitgeserveerd op creatieve kleine bordjes oftewel vorkje prikken (Walking diner).
CATERING ARNHEM GELDERLAND:
de familie Vermeulen, groot personeelsfeest voor 400 personen. Partytent van 600 vierkante meter met lounge inrichting. ’s Middags een bedrijfsuitje en groepsuitje voor het personeel. En ’s avonds diverse warme en koude buffetten. Zeer aparte borrelhapjes en leuk entertainment.
EXCLUSIEVE CATERING GELDERLAND / ARNHEM
Zoals u hierboven kunt lezen is ons catering bedrijf zeer actief en met groot succes met catering in de provincie Gelderland. Het beste catering bedrijf van Gelderland is ooit geroepen.
EXCLUSIEVE BARBECUE
De best verzorgde barbecue Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Tilburg, Maastricht en Eindhoven. Wilt u ook exclusieve catering voor uw evenement of feestje aan huis? Klik dan op onderstaande knop voor meer info.

Informatie aanvragen