Webshop

Exclusief Cateringbedrijf te Best

Wij zorgen voor een onvergetelijke dag voor iedereen!

Ons Cateringbedrijf uit de Gemeente Best

La Casserole biedt naast de catering service ook artiesten, decoratie en andere programma-onderdelen aan die uw ontvangst compleet maken. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft of themafeest is. La Casserole Catering Service verzekert haar gasten van een onvergetelijk Ontvangst. Veelzijdigheid in catering service staat niet voor niets bij alle medewerkers van deze cateraar uit Best hoog in het vaandel.

catering best

Cateringbedrijf en organisatie

Speciaal voor u en uw gasten staat La Casserole uit Best voor u klaar met ons professionaliteit en gastvrijheid. Ons cateringbedrijf zal ervoor zorgen dat alles goed is geregeld en georganiseerd. Wij zorgen voor heerlijk eten de gehele dag voor u en al uw gasten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Barbecue onder een tent

Kasteel Henkenshage

(Slechts 7 km van Best)

Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode is een stijlvolle locatie voor een ontvangst, diner, seminar, vergadering, personeelsfeesten, huwelijksfeest of andere feesten. La Casserole heeft Kasteel Henkenshage in volle glorie hersteld en beschikt hiermee over een top locatie, waar iedere bijeenkomst tot een bijzonder bedrijfsevenement gemaakt kan worden. De locatie beschikt over drie zalen die geschikt zijn voor diverse feesten. Deze unieke trouwen locatie biedt ook de mogelijkheid buiten uw huwelijk te voltrekken op het romantische eiland.

Het Ketelhuis, op de Boschdijk vanaf Best

ketelhuis aanzicht trouw locatie

(Slechts 5 km van Best)

Industrieel pand op Landgoed de Grote Beek, voormalig Ketelhuis wat de warm water voorziening voor de GGZ-gebouwen. Thans in gebruik als locatie voor vergaderingen, feesten en andere luxe bijeenkomsten. Het ketelhuis bevindt zich in een rustige omgeving buiten het centrum van Eindhoven. De locatie beschikt over een terras dat geschikt is om tot rust te komen.

De Leesthoeve, zeer gezellige locatie voor alle feesten

(Slechts 10 km van Best)

Partycentrum De Leesthoeve te Veghel is ingericht in een prachtige lounge-stijl door middel van kroonluchters, exclusieve fauteuils, banken en meubilair. Voor een sfeerimpressie kunt u vrijblijvend een afspraak maken om de locatie te bekijken. Deze prachtige locatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten, zoals een jubileum of bedrijfsfeest.

Auberge Eeckaerde Eindhoven

(Slechts 7 km van Best)

Deze authentieke langgevelboerderij uit de 18e eeuw is sinds jaar en dag een sfeervolle locatie om elk gewenst feest te laten verzorgen. De locatie beschikt over een sfeervol terras dat zich bevindt in een prachtige tuin. Er zijn drie verschillende zalen: de ontvangstruimte, het bargedeelte en de voorkamer. Deze prachtige feestlocatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten zoals familiefeesten, diners, themafeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften en recepties.

van Abbemuseum Eindhoven

Het van Abbemuseum te Eindhoven is een van de mooiste musea met moderne kunst in de wereld. Dit museum is helemaal omgetoverd tot een stijlvol partycentrum. Deze prachtige locatie beschikt over twee zalen, een Auditorium en het restaurant. Gecombineerd met een rondleiding is dit de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsevenement of zelfs voor een trouwfeest is dit een prachtige locatie. In combinatie met een perfecte catering Service wordt uw bedrijfsevenement een groot succes.

Het Nationaal Automobielmuseum te Raamsdonkveer (Noord-Brabant)

Het mooiste Automobielmuseum van West-Europa vindt u in de gemeente Raamsdonkveer. Een perfect locatie voor uw themafeest, bedrijfsuitje of bedrijfsfeestje met een perfecte catering service. Dit Automobielmuseum heeft veel exclusieve auto´s, wagens en motorfietsen in de collectie. Het is de perfecte feestlocatie voor de echte autoliefhebbers.

Het Daf Museum te Eindhoven, omgeving van Best

In Eindhoven neemt het Daf Museum een bijzondere plaats in. Op de benedenverdieping van deze bijzondere feest locatie is een fraai dorpsplein ingericht met winkeltjes uit de jaren van voor de oorlog, een authentieke garage en een gezellig café. Het Daf museum te Eindhoven is bijzonder geschikt voor zaalverhuur, personeelsfeesten, jubileum of een familiefeest.

Cateringbedrijf & Catering Service te Best

De verschillende locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.

Informatie aanvragen