Winkel

Catering Tilburg, Oisterwijk, Moergestel, Berkel-Enschot & Goirle

Cateringservice Tilburg & omgeving

Er komt veel kijken bij de planning en uitvoering van feestje of bruiloften. Heeft u een partytent nodig, hoe richt u de garderobe in, wat voor hapjes en drankjes serveert u op uw bruiloft of feest? Gelukkig staat La Casserole Catering voor u klaar. Wij organiseren het gehele feest en de catering. U hoeft alleen maar te genieten van uw gasten en hun vermaak. La Casserole Catering en Party Service voor een onvergetelijk en onbezorgd feest in Tilburg en omgeving (ook als u zoekt naar traiteurs in België).

Barbecue onder een tent

Cateringbedrijf La Casserole biedt naast de partycatering en bijkomende diensten ook artiesten, decoratie en andere programma-onderdelen aan die uw feest compleet maken. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft of themafeest is. La Casserole verzekert haar gasten van een onvergetelijk ontvangst. Veelzijdigheid in catering staat niet voor niets bij alle medewerkers van La Casserole hoog in het vaandel.

Tent met lange tafel

Catering op Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode in Brabant, een stijlvolle locatie voor een ontvangst, diner, seminar, vergadering of productpresentatie. La Casserole heeft Kasteel Henkenshage in volle glorie hersteld en beschikt hiermee over een geweldige feestlocatie, waar iedere bijeenkomst tot een bijzonder bedrijfsevenement gemaakt kan worden. Deze unieke trouwen locatie biedt ook de mogelijkheid buiten uw huwelijk te voltrekken op het romantische eiland. Het kasteel beschikt tevens over een romantische bruidssuite. Voor trouwen in Tilburg en omstreken is het een ideale trouwlocatie!

Het Nationaal Automobielmuseum te Raamsdonkveer (Noord-Brabant)

Het mooiste Automobielmuseum van West-Europa. Ideaal voor uw themafeest, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest met een party service. Dit Museum in Brabant heeft vele exclusieve auto´s en motorfietsen in de collectie. Dit is de ultieme locatie voor de echte automobiel liefhebber. Op deze locatie kunnen wij voor u de catering verzorgen tijdens uw feest.

Catering Service Tilburg

De verschillende locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze professionele catering service. Wij hebben nog meer locaties in bezit, die u op deze website uitgebreid kunt bekijken. Catering bij uw thuis is ook mogelijk, wij zorgen voor de gehele decoratie en aankleding.

Referenties Tilburg en omgeving

Catering Tilburg Thuis

Familie Spijkerman Tilburg

Catering Oisterwijk

Familie van Der Loo

Familie van Dorst uit Oisterwijk

Catering Moergestel

De heer Pietersen Moergestel

Familie van Dam

Catering Goirle

Familie de Zwart

Familie Janssen Goirle

Catering Udenhout

Familie Loomans uit Udenhout

Familie Daniels

Catering Gilze – Rijen

Familie Dankers Gilze- Rijen

Mevrouw Hartman Gilze-Rijen

Catering Berkel-Enschot

Familie Janssen Berkel-Enschot
Mevrouw Pietters Berkel Enschot

Catering Loon op Zand

Familie Spijkermans Loon op Zand
Mevrouw van Dijk

Catering Hilvarenbeek

Familie Dekkers Hilvarenbeek
De Heer Willems

Catering Biest Houtakker

Catering op trouwfeest

Catering in Riel

Riel maakte gebruik van onze catering

Informatie aanvragen