Webshop

Party & Catering regio ’s Hertogenbosch Catering met Passie

In onderstaande plaatsen hebben wij reeds de catering verzorgd:

Rosmalen, Waalwijk, Schijndel, Sint Michielsgestel, Vught, Berlicum, Helvoirt, Cromvoirt en Oss.

Catering ’s Hertogenbosch en omgeving

Zoekt u een professioneel cateringbedrijf? Wij organiseren de gehele catering. U hoeft alleen maar te genieten van onze perfecte catering service op uw feest in Den Bosch. La Casserole staat voor perfecte service. Wij hebben verschillende chefkoks die voor u de lekkerste hapjes bereiden!

La Casserole biedt naast de catering service ook artiesten, muzikale invulling en decoratie aan die uw ontvangst compleet maken. Of het nu voor een receptie, een zakelijke meeting, een bruiloft of themafeest is. La Casserole verzekert haar gasten van een onvergetelijk Ontvangst. Veelzijdigheid in catering service staat niet voor niets bij alle medewerkers hoog in het vaandel.

Barbecue onder een tent
Witte bartafels

Kasteel Henkenshage: direct onder ’s Hertogenbosch

Catering en evenementen service op een origineel kasteel. Dat is Kasteel Henkenshage, in de regio van ’s Hertogenbosch, een statige locatie voor een ontvangst, diner, vergadering, productpresentatie, personeelsfeestenthemafeesthuwelijksfeest of overige feesten. La Casserole heeft Kasteel Henkenshage in volle glorie hersteld en beschikt hiermee over een top locatie. Dit kasteel heeft een prachtige binnenplaats met een mooie kasteeltuin. De locatie beschikt over drie zalen die voor verschillende gelegenheden geschikt zijn.

Partycentrum regio ’s Hertogenbosch

Partycentrum De Leesthoeve te Veghel is ingericht in een prachtige lounge-stijl door middel van kroonluchters, exclusieve fauteuils, bankjes en meubilair. Voor een sfeerimpressie kunt u vrijblijvend een afspraak maken om de locatie te bekijken. Deze prachtige locatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten zoals uw trouwdag en wij brengen u ’s avonds naar een bijzondere bruidssuite.

Het Nationaal Automobielmuseum (Noord-Brabant)

Het mooiste Automobielmuseum van West-Europa. Ideaal voor uw themafeest, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest. Dit Museum heeft vele exclusieve auto´s en motorfietsen in de collectie, waaronder de bijzondere Cadillac van Elvis Presley. Het Museum biedt goede mogelijkheden voor het organiseren van een gezellig feest van 15 tot 1500 personen. Ook is er nog een binnenterras voor het feestelijke gedeelte.

Catering Service ’s Hertogenbosch / Den Bosch

De verschillende locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering. Hieronder staan verschillende feesten die wij hebben georganiseerd, zodat u een indruk krijgt van de verschillende mogelijkheden die wij te bieden hebben. Voor iedere Barbecue / BBQ ontvangst ’s Hertogenbosch hebben wij voor onze gasten uit verschillende barbecues de beste keuze.

Referenties Catering ’s Hertogenbosch

Party Catering Service in Vught

bij de familie van Eembergen voor een 25 jarige Bruiloft. Partytenten verhuur met Belgische spiegeltent. Partytent 5 x 5 meter. Party verhuur klassieke zeer luxe exclusieve aankleding en decoratie. Catering op een zeer hoog niveau d.m.v. een walking diner.

Catering in Rosmalen

Voor het echtpaar van Deursen – van Vught. Receptie verzorging met lekkere culinaire borrelhapjes. De bruidstaart was van de beste patissier van Vught. Barbecue en buffet met diverse vis- en vleesspecialiteiten.

Catering Sint Michielsgestel Echtpaar Sanders / Engelen.

25 jarige bruiloft voor 40 personen met gezellig dineren op culinair niveau. Partyverhuur met prachtige gouden stoelen, Engels porselein bij het 5 gangen diner op sterren niveau. Catering met prachtige wijnen in ’s Hertogenbosch.

Catering geregeld in Berlicum.

Openingsborrel van bedrijf met aansluitend een bedrijfsfeest. Personeelsfeest 250 vip gasten op de zaak met prachtige lounge inrichting van het bedrijf. Verder nog Prosecco met lekkere culinaire hapjes bij walking diner.

Personeelsfeest/Themafeest in Berlicum met 3 soorten warme en koude buffetten.

Voldoende drank met DJ en een mooi verlichte dansvloer. Als entertainment waren er diverse nationale artiesten aanwezig.

Catering in Vlijmen bij de familie Vermeulen voor een groot verjaardagsfeest.

Wij regelde een aantal statafels met lekkere hapjes en een heerlijke barbecue met een mooi dessert buffet.

Informatie aanvragen