Webshop

Perfecte Partyservice & Catering voor Helmond

Bijzondere Catering voor Helmond / Deurne / Gemert en omgeving

La Casserole heeft zeer speciale arrangementen samengesteld mogelijk in combinatie met catering in Helmond, een verbluffende combinatie van culinair en muziek in een arrangement.

Witte bartafels

Zoals u waarschijnlijk al heeft ondervonden bij de gedachtes over uw feesten in Helmond komt er veel kijken bij de uitvoering, vooral als het gaat om partyservice en catering. U heeft zoveel dingen nodig en zoveel zaken te regelen! Dit kun u allemaal op perfecte en professionele wijze laten organiseren door La Casserole. Wij organiseren de gehele partyservice, barbecue en catering in de regio Helmond. U hoeft alleen maar te genieten van onze perfecte catering en van uw gezellig feest of bruiloft.U kunt ervoor kiezen om de catering thuis te laten komen, maar u heeft ook de keuze uit een van onze prachtige locaties.

Vlees barbecue

Referenties BBQ Catering Regio Helmond / Deurne

La Casserole verzorgt gehele barbecue’s voor u en uw gasten. Wij hebben hier veel ervaring mee en wij organiseren het helemaal voor u. La Casserole heeft in de volgende plaatsen: Bakel, Deurne, Beek en Donk, Lieshout, Mierlo, Gemert, Aarle Rixtel, Stiphout en Helmond reeds voor diverse opdrachtgevers de catering en barbecue’s verzorgd. Hieronder een paar voorbeelden van onze catering, hierdoor krijgt u een indruk wat u kunt verwachten als u een feest, catering of barbecue door ons laat organiseren.

Klanten van onze Catering Service in regio Helmond

Catering in Someren voor een 25 jarige bruiloft

van het echtpaar van der Veer. Een klassiek diner met een spetterend feest. Prachtige Partytent zeskantig en 4×4 meter. Een diner met 4 gangen uitgeserveerd. Feest met diverse ontvangst act’s, showorkest en op het einde een Nederlandstalige artiest. Tijdens het feest culinaire hapjes en een puntzak friet als afsluiter.

Catering in Asten en Heusden

voor een 50 ste verjaardagsfeest. Partyverhuur service met een leuke witte bar en strakke statafels met verlichting in de partytent van 5×5 meter groot. De verlichte dansvloer met DJ zorgde voor een feestelijke sfeer. Warme en koude borrelhapjes en borrelgarnituur tijdens het feest.

Catering Tiel, Elst, Nijmegen, Wijchen en Beuningen

Partyservice Asten Heusden.

Bruiloft van het echtpaar v.d. Manakker van Someren. Geregeld: partytent 10 x 15 meter, partytent 5 x 5 meter en 6 tal parasols. De party verhuur service bestond verder uit parasols, tafels, stoelen, garderobe, verlichting en een podium. Koffie en thee ontvangst met een gezellige picknick. Op de receptie waren lekkere borrelhapjes. Er was gekozen voor geen diner, maar een warm buffet en tijdens het feest culinaire borrelhapjes en bittergarnituur.

Catering Deurne:

voor een groot bedrijf in Deurne hebben we een fantastisch diner georganiseerd. Er waren 125 personen en deze hebben een echte vip behandeling gekregen. Prachtige witte stoelen met hoezen en 5-armige kandelaars op de tafels maakte de sfeer helemaal compleet. Professionele verlichting, prachtige gedekte tafels, vip toiletwagen en perfect entertainment met goede artiesten. Op de 2e dag was er een groot personeelsfeest voor 350 personen, hiervoor hadden we diverse DJ’s geregeld. Allerlei kraampjes waar je een heerlijk hapje kon eten, zoals mini hamburgers, puntzakjes verse friet, warm buffet Chinees Indisch buffet. Italiaanse culinaire hapjes voor de liefhebbers en natuurlijke waren er voldoende dranken.

Catering Bakel en Gemert.

Huwelijk met een partytent 4 x 4 meter. 40 personen walking diner met statafels en zeer goed passend entertainment.

Tentverhuur en BBQ

Catering Gemert Bakel voor Fam. Prinsen voor hun 40 jarig huwelijksfeest.

High Tea was er voor de directe familieleden. Luxe barbecue gecombineerd met life cooking.

Catering in Stiphout bij de Fam. van Wijk.

Culinaire catering laten bezorgen met high tea.

Catering in Aarle Rixtel voor de Fam. de Vries.

Zij wilde diverse wit gelakte statafels tafels en stoelen. Walking diner met een dessert buffet als afsluiter.

Catering service in de plaats Beek en Donk voor een firma. Zij organiseerde een personeelsfeest voor 150 personen. Klassieke houten bar met led verlichting. Vloerbedekking d.m.v. tapijttegels in oud Hollandse inrichting. Dessert buffet met heerlijk ijs.

Catering voor het huwelijksfeest van het echtpaar v.d. Donk / v. Bakel in de gemeente Mierlo.

Prachtige partytenten en een Belgische spiegeltent stonden op de receptie voor de 125 personen die aanwezig waren. Het was prachtig weer en daardoor werd het meer een tuinfeest. Het diner was verzorgt voor 25 personen, het feest voor 150 personen. Het diner bestond uit een heerlijk 3-gangenmenu en tijdens de feestavond waren er lekkere culinaire borrelhapjes en diverse afsluiters.

Of kies voor feesten en catering in regio Helmond, Deurne, Eindhoven en Lieshout op één van onze feestlocaties.

Partyservice op Auberge Eeckaerde

Eeckaerde is een boerderij uit de 18e eeuw en is sinds jaar en dag een sfeervolle locatie om elk gewenst feest te laten verzorgen. Auberge Eeckearde beschikt over een prachtige tuin met een sfeervol terras. Deze locatie is voorzien van een prachtige tuin met een sfeervol terras, ook beschikt de locatie over drie zalen: de ontvangstruimte, het bargedeelte en de voorkamer. Deze prachtige feestlocatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten en natuurlijk is dit ook een unieke trouwlocatie!

Catering en partyservice op Kasteel Henkenshage

Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode in Brabant, een stijlvolle locatie voor een ontvangst, diner, seminar, vergadering, productpresentatie, personeelsfeestenthema feesthuwelijksfeest of feesten en partijen. La Casserole heeft Kasteel Henkenshage in volle glorie hersteld en beschikt hiermee over een top locatie, waar iedere bijeenkomst tot een bijzonder bedrijfsevenement gemaakt kan worden. Deze unieke trouwen locatie biedt ook de mogelijkheid buiten uw huwelijk te voltrekken op het romantische eiland. Het kasteel beschikt tevens over een zeer romantische bruidssuite.

Trouwlocatie en partycentrum te Veghel

Partycentrum De Leesthoeve te Veghel is ingericht in een prachtige lounge-stijl door middel van kroonluchters, exclusieve fauteuils, bankjes en meubilair. Voor een sfeerimpressie kunt u vrijblijvend een afspraak maken om de locatie te bekijken. Deze prachtige locatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten zoals uw trouwdag en wij brengen u ’s avonds naar een prachtige exclusieve bruidssuite. Wij zorgen ervoor dat u dag helemaal verloopt zoals u wilt, en dat ook nog eens op zo’n prachtige locatie.

Catering Service op onze locaties in de buurt van Helmond

De verschillende locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke party catering & partyservice.

Neem simpelweg contact op en wij staan u direct te woord voor de mogelijkheden voor uw feest of evenement.

Informatie aanvragen