Webshop

Catering Den Bosch specialist

Catering Den Bosch

Wilt u uw feest in Den Bosch thuis vieren of op uw bedrijf? Bij beide keuzes komt er veel kijken tijdens de organisatie van het feest. Niet iedereen is hier zo in gespecialiseerd zoals La Casserole Catering uit de regio Den Bosch. U hoeft alleen maar contact op te nemen uit uw regio Den Bosch en La Casserole staat geheel tot uw dienst. Wij organiseren de catering en speciale culinaire arrangementen voor bij u thuis of op bedrijf. U kunt ook genieten van een van onze prachtige locaties, die wij in ons bezit hebben. U hoeft alleen maar te genieten van onze perfecte Catering Service in het gezellige ’s Hertogenbosch.

La Casserole biedt naast de catering diensten ook zangers, artiesten, aankleding en andere onderdelen die uw feest compleet kunnen maken. Of het nu voor een receptie, een meeting, een bruiloft of themafeest is. La Casserole verzekert haar gasten van een onvergetelijk Ontvangst. Veelzijdigheid in catering diensten staat niet voor niets bij alle medewerkers van La Casserole erg hoog in het vaandel.

Catering opties

High Tea Catering Den Bosch

Wij van La Casserole maken de meest originele high tea van Den Bosch. Als u thuis op uw zaak een high tea wilt organiseren laat het La Casserole doen. De zoete lekkernijen van de high tea worden door één van de best patissiers van Nederland gemaakt. En de hartige hapjes worden gemaakt door onze chefkok met Michelin-sterren ervaring. Wij zullen met u overleggen over de hapjes die er worden geserveerd, hierbij vinden wij uw mening erg van belang.

Partycentrum te Veghel Omgeving Den Bosch

Partycentrum De Leesthoeve te Veghel ligt in de omgeving van Den Bosch en is ingericht in een lounge decoratie door middel van mooie kroonluchters, exclusieve fauteuils, bankjes en meubilair. Deze prachtige locatie is geschikt voor verschillende soorten ontvangsten zoals uw trouwdag en wij brengen u ’s avonds met de trouwauto naar een prachtige bruidssuite in deze omgeving van Den Bosch. Deze locatie heeft een unieke uitstraling en is hierdoor te gebruiken voor elk feest.

Catering mogelijkheden

Kasteel Henkenshage Omgeving Den Bosch

Kasteel Henkenshage in Brabant, een stijlvolle locatie voor een ontvangst, diner, seminar, vergadering, productpresentatie, personeelsfeestenhuwelijksfeest, thema feest of feesten en partijen. La Casserole heeft Kasteel Henkenshage in hersteld en beschikt hiermee over een top locatie, waar iedere bijeenkomst tot een bijzonder evenement gemaakt kan worden. Deze unieke trouwlocatie biedt ook de mogelijkheid buiten uw huwelijk te voltrekken op het Romantische eiland. Het kasteel beschikt tevens over een zeer romantische bruidssuite.

Catering Service Den Bosch

De verschillende locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke Catering Service en Party Catering. Ook zorgen wij ervoor dat de gehele locatie is aangekleed en alles is klaargezet voor u.

Partytent stretchtent rose

BBQ Catering Den Bosch

De zon voorspelt het al! Het is weer barbecue tijd! Wij verzorgen zeer goede BBQ catering voor uw evenement of bij u thuis in de regio Den Bosch.

Informatie