Webshop

Catering Culinair

De culinaire catering van cateringbedrijf La Casserole smaakvol, sfeervol en verrassend en is veel meer dan alleen een culinaire cateraar.

Wij verzorgen de complete invulling, organisatie en uitvoering van uw party. Naast de catering zorgen wij ervoor dat alles helemaal naar uw wens verloopt. Enkele voorbeelden catering culinair door catering La Casserole:

Exclusieve culinaire catering

Onze exclusieve culinaire catering is nog maar het begin. In een persoonlijk gesprek met één van onze partymanagers kunnen wij uw culinaire catering wensen omzetten naar een volledig ingevuld programma op maat inclusief desgewenst tent accommodaties, inrichting, aankleding, meubilair, bestek en entertainment.

Dit alles op een locatie naar keuze of op één van onze exclusieve locaties. Hieronder staan enkele voorbeelden van de bijzondere cateringservice van La Casserole.

Culinaire catering

Catering Culinair op Kasteel te St. Oedenrode

Aubergerie de Leesthoeve te Veghel

Auberge Eeckaerde te Eindhoven

Voorbeeld inrichting bedrijfsevenement voor uw culinaire catering op uw eigen locatie. De bovenstaande locaties zijn geschikt voor grote groepen en diverse feesten. De locaties hebben allemaal een eigen sfeer, en dat maakt ze zo aantrekkelijk.

Culinair dessert high tea

Catering culinair

Klik op onderstaande links voor meer informatie omtrent catering culinair en wat we voor u kunnen betekenen.

Culinair arrangement

Culinaire catering op uw eigen locatie georganiseerd door onze gespecialiseerde catering traiteur.

Barbecue onder een tent